Ce s-a întâmplat cu Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, la US Open

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, a fost eliminat în primul tur la dublu la US Open.

Ce s-a întâmplat cu Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, la US Open

Victor Cornea, partenerul de viață al Andreei Bălan, a participat la turneul de tenis US Open în proba de dublu masculin. El a format o echipă alături de Nikola Cacic și s-a confruntat cu cuplul format din R. Haase și N. Mektic, jucători cu o cotă mai înaltă în cadrul tabloului principal al acestui prestigios turneu de Grand Slam.

Chiar dacă au fost nedespărțiți în ultimele luni, Victor Cornea și Andreea Bălan sunt momentan separați din cauza unor motive întemeiate. Jucătorul de tenis a participat recent la turneu, unde a dat tot ce a avut mai bun pe teren. Deși Victor Cornea a subliniat în mai multe rânduri că prezența Andreei Bălan în viața sa îi oferă putere și inspirație, momentan el trebuie să se concentreze la maximum pe un obiectiv deosebit de important în cariera sa. Anul acesta, el își propune să-și îndeplinească visul de a se clasa între primii 50 de jucători la dublu în clasamentul ATP și își dorește cu ardoare o participare în Turneul Campionilor.

Victor Cornea, eliminat de la US Open

De asemenea, nici responsabilitățile și obligațiile Andreei Bălan nu i-ar fi permis să plece de acasă pentru o perioadă nedeterminată. În timpul verii, ea a avut sprijinul iubitului său aproape tot timpul, iar în plus, chiar a început să se antreneze pe terenurile de tenis împreună cu fiica sa mai mare.

Meciul de ieri pe care l-a susținut Victor Cornea a fost unul extrem de disputat. Cu toate speranțele și așteptările din partea publicului român, eforturile lui și ale partenerului său de dublu au fost uriașe. Cu toate acestea, în al treilea set al meciului, în urma unui tie-break intens, cei doi au fost învinși și au fost nevoiți să părăsească turneul US Open.

Ce surpriză a primit Andreea Bălan din partea iubitului ei

Andreea Bălan a primit un cadou special de la iubitul ei, Victor Cornea, în ziua în care a lansat o nouă melodie. Jurata de la Antena 1 spune că se simte binecuvântată de când a redescoperit iubirea, alături de jucătorul de tenis. Recent, artista a avut parte de o surpriză impresionantă din partea partenerului ei și a ales să o împărtășească cu publicul ei.

După ce și-a lansat noua piesă, jurata de la „Te cunosc de undeva!” a ieșit în oraș alături de fetițele ei pentru a sărbători. Deși partenerul ei nu le-a însoțit, acesta s-a asigurat că iubita lui are parte de toată atenția. Prin urmare, Victor Cornea i-a trimis Andreei Bălan un buchet impresionant de flori, despre care cântăreața a spus că este cel mai frumos pe care l-a primit până acum.

„Așa arată fericirea. Atât de binecuvântată. Te iubesc, Victor Cornea. Fii cel mai bun la US Open. PS: Când a aterizat la New York eu am primit acest buchet cu florile pe care le vedeam mereu în meditațiile mele atunci când vizualizam sufletul pe care mi-l doream lângă mine”, a scris Andreea Bălan pe Instagram la fotografia cu buchetul de flori.

Citește și:
Ramona Olaru, confesiuni inedite despre fostele ei relații: „O făceau din gelozie…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people