Ce s-a întâmplat cu emisiunea REAlă by Ana Morodan, pe care creatoarea de conținut o avea la Antena Stars

Emisiunea REAlă by Ana Morodan, un reality show care îşi propune să urmărească o zi obişnuită din viaţa mai puţin obişnuită a Anei Morodan, era difuzată de Antena Stars.

Ce s-a întâmplat cu emisiunea REAlă by Ana Morodan, pe care creatoarea de conținut o avea la Antena Stars

Emisiunea REAlă by Ana Morodan, un reality show care îşi propune să urmărească o zi obişnuită din viaţa mai puţin obişnuită a Anei Morodan, era difuzată de Antena Stars și ajunsese deja la al doilea sezon.

Însă, odată cu problemele legale cu care se confruntă în această perioadă Ana Morodan, fanii acesteia au observat că emisiunea a fost brusc scoasă din grila postului de televiziune la scurt timp după aflarea în presă de problemele creatoarei de conținut.

Din informațiile obținute de FANATIK.ro, nici nu mai există șanse ca proiectul să revină pe micile ecrane, cu toate că era deja filmat întregul sezon. Mai mult chiar, Ana Morodan ar putea fi dată în judecată de postul de televiziune pentru prejudicii de imagine.

Ultimul episod al show-ului a fost difuzat pe 28 martie, iar de atunci paginile de socializare dedicate emisiunii nu au mai fost actualizate, deși fanii acesteia au solicitat mai multe explicații cu privire la viitorul emisiunii.

„Când cei de la Antena Stars mi-au spus că vor să producă un reality show despre viaţa mea REAlă, am zis că sunt mai nebuni ca mine! Camere non stop în jurul meu? Filmate toate crizele, dramoletele, isteriile, planurile, strategiile, bârfele, întâlnirile, dormitoarele? Dar, cu cât e mai exagerată propunerea şi mai provocatoare ideea, cu atât mi-e imposibil să spun nu!”, declara Ana Morodan la apariția primului sezon al emisiunii.

Ana Morodan, prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise

Ana Morodan a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. De asemenea, pe numele său au fost întocmite trei dosare penale pentru pentru trei infracțiuni: conducere cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise și refuzul recoltării de probe biologice.

Situația prin care trece Ana Morodan a făcut vâlvă pe rețelele de socializare, internauții împărțindu-se în două tabere: cei care o condamnă și chiar se bucură de problemele cu care se confruntă creatoarea de conținut și cei care îndeamnă la compasiune.

Mesajul transmis de Ana Morodan

Ana Morodan a transmis un mesaj pe contul ei de socializare care a început cu un îndemn adresat atât fanilor și urmăritorilor ei.

„Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită”.

Creatoarea de conținut și-a continuat mesajul recunoscând că a greșit și lansând un apel la compasiune.

„Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău.
Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită.
Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”, și-a încheiat Ana Morodan mesajul.

Citește și:
Gina Pistol, mesaj în lacrimi după ce a arătat din greșeală prima imagine cu chipul micuței Josephine

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people