Ce s-a aflat despre relația dintre Ricky Martin și Jwan Yosef, după anunțul divorțului: „În cea mai mare parte a căsniciei lor”

Ricky Martin și Jwan Yosef ar fi fost într-o relație deschisă în timpul căsniciei lor.

Ce s-a aflat despre relația dintre Ricky Martin și Jwan Yosef, după anunțul divorțului: "În cea mai mare parte a căsniciei lor"

Ricky Martin și fostul său partener, Jwan Yosef, au avut „o căsnicie deschisă în care ar fi ales să se vadă și cu alte persoane”, a dezvăluit un prieten apropiat al cântărețului, potrivit MailOnline. Artistul în vârstă de 51 de ani și Jwan, de 38 de ani, au anunțat săptămâna aceasta că divorțează după șase ani de relație, iar acum o sursă a dezvăluit cum cei doi ar fi fost mai mulți ani la rând implicați într-o relație „deschisă”.

Ricky Martin și Jwan Yosef ar fi fost într-o căsnicie deschisă

Sursa a precizat că cei doi și-au încheiat căsnicia „pe cale amiabilă” și speră să împartă custodia celor patru copii ai lor: gemenii Matteo și Valentino, în vârstă de 14 ani, pe care cântărețul îi are prin intermediul unei mame surogat înainte de a se căsători cu Jwan, și Lucia, de 4 ani, și Renn, de 3 ani.

„La fel ca multe cupluri, Ricky și Jwan au avut o relație deschisă în cea mai mare parte a căsniciei lor și acest lucru a funcționat pentru ei, până când nu a mai funcționat. Acestea fiind spuse, niciunul dintre ei nu s-a îndrăgostit de altcineva. Relațiile intime au fost ceva în care s-au implicat împreună și separat cu alți parteneri. În cele din urmă au decis că este mai bine pentru ei, pentru bunăstarea lor și pentru copiii lor dacă se termină pe cale amiabilă”, a declarat sursa pentru DailyMail.com.

Fostul cuplu nu a vorbit niciodată în public despre aspectele mai intime ale căsniciei. Cu toate acestea, Ricky Martin și-a exprimat sprijinul pentru relațiile deschise în 2018, când a portretizat una pe ecran în seria „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”. La momentul respectiv, Martin, care a jucat rolul partenerului lui Versace, Antonio D’Amico, a declarat că speră să ajute la normalizarea relațiilor deschise, precum cea în care se aflau cei doi bărbați.

Vreau să normalizez relații ca aceasta. Este bine pentru lume, este bine pentru mine ca bărbat gay care are copii. Este important să facem lumină asupra cuplurilor cunoscute ca acesta”, a spus el, potrivit Pink News.

Potrivit sursei, căsnicia lui Martin și Yosef a luat sfârșit după ce amândoi și-au dat seama că nu mai exista „pasiune” între ei. O altă problemă cu care se confrunta fostul cuplu, a adăugat sursa, este faptul că Jwan simțea că există un „dezechilibru uriaș” între ei, în ciuda faptului că partenerul lui „îi spunea mereu că nu este cazul”.

Artistul cere custodie comună

În urma anunțului legat de divorț, Ricky Martin vrea să obțină custodia comună a celor doi copii pe care îi are cu soțul său, Jwan Yosef, potrivit unui raport. Cuplul a anunțat recent că se separă, după șase ani de căsnicie, dar a declarat că se implică în continuare în „creșterea comună” a copiilor lor.

În cererea de divorț depusă de Martin, obținută de People, cântărețul a cerut custodia comună a fiicei sale, Lucia, și a fiului său, Renn. Artistul a precizat „diferențele ireconciliabile” ca motiv al divorțului de Yosef.

Citește și:
Cum a fost surprinsă Shakira la Marele Premiu al Marii Britanii din Formula 1, în urma zvonurilor legate de Lewis Hamilton

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people