Ce s-a aflat acum despre relația dintre Chris Rock și Jada Pinkett Smith, după scandalul cu Will Smith de la Premiile Oscar

După numărul special de stand-up al lui Chris Rock în care a făcut o serie de glume dure referitoare la incidentul cu Will Smith de la Premiile Oscar și soția lui, o sursă apropiată a vorbit despre relația dintre comediant și Jada Smith.

Ce s-a aflat acum despre relația dintre Chris Rock și Jada Pinkett Smith, după scandalul cu Will Smith de la Premiile Oscar

Jada Pinkett Smith nu ar fi implicată în tensiunea actuală dintre soțul ei Will Smith și comediantul Chris Rock, a declarat o sursă apropiată actriței pentru PEOPLE. La un an de la incidentul de la cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar, în care Smith l-a lovit pe Rock pe scenă, Rock a abordat agresiunea în numărul său de comedie live de pe Netflix, Chris Rock: Selective Outrage, sâmbătă, făcând o serie de glume dureroase despre Smith și despre căsnicia lor.

Care este acum relația dintre Chris Rock și Jada, soția lui Will Smith

Potrivit sursei menționate de PEOPLE, soția lui Will Smith nu ar fi trebuit să fie implicată în scandalul de la Oscaruri. Ba mai mult, Jada s-a confruntat doar cu „huiduieli” și comentarii negative din partea oamenilor, iar glumele făcute de Chris Rock pe seama ei stau la baza unei „obsesii” a comediantului.

„Jada nu a avut niciun rol în toate acestea, în afară de faptul că a fost huiduită. Chris este obsedat de ea și asta se întâmplă de aproape 30 de ani. Uitați-vă unde a ales să își filmeze show-ul Netflix. Orașul ei natal [Baltimore]. Obsedat. În 2016, ea a ajutat la începerea unei mișcări cu Premiile Academiei, întrebând de ce sunt atât de puțini membri de culoare, iar Chris a dus-o până aici?”, spune sursa.

În 2016, Jada și-a arătat sprijinul pentru actorii de culoare ca parte a mișcării #OscarsSoWhite. Will, în vârstă de 54 de ani, a fost exclus din cursa pentru Cel mai bun actor în acel an pentru interpretarea sa din Concussion. În timpul recentului număr de stand-up, Rock a glumit: „Cu ani în urmă, soția lui mi-a spus că ar trebui să renunț la Oscaruri. Nu ar trebui să fiu gazda pentru că bărbatul ei nu a fost nominalizat pentru Concussion. Și apoi mi-a provocat o nenorocită de comoție.

Pe de altă parte, sursa apropiată a vedetei sa negat afirmațiile făcute de Chris Rock.

„Ea nu i-a cerut niciodată lui Chris să nu mai fie gazda Oscarurilor. Ea a spus public într-o postare pe Facebook, la vremea respectivă, că el ar fi o gazdă grozavă a Oscarurilor și că este perfect pentru acest post.

În emisiunea sa specială de pe Netflix, Rock a susținut că Jada a meritat să fie ironizată, spunând că ea a fost cea care a început lucrurile și că el doar a reacționat: „Am făcut câteva glume despre ea. Cui îi pasă? Așa stau lucrurile: Ea începe, eu termin”, a spus Rock.

Citește și:
Alina Pușcaș vorbește deschis despre ideea de a deveni mamă pentru a patra oară: „În ultimii 8-9 ani, viața mea s-a schimbat mult…’

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people