Ce s-a aflat acum despre fiica Ronei Hartner. Ce decizie ar fi luat judecătorii cu privire la custodia Ritei Sumayla

Judecătorii ar fi luat o decizie importantă în ceea ce o privește pe fiica Ronei Hartner, Rita Sumayla.

Ce s-a aflat acum despre fiica Ronei Hartner. Ce decizie ar fi luat judecătorii cu privire la custodia Ritei Sumayla

Rona Hartner a murit pe 23 noiembrie 2023 la vârsta de 50 de ani. În 2023, actrița a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze pe creier. De-a lungul timpului, Rona Hartner a vorbit deschis despre problemele ei de sănătate și spera că se va vindeca. În trecut, în 2019, aceasta a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat, iar un mai târziu a învins boala.

Rona Hartner a fost înmormântată pe 1 decembrie 2023, de Ziua Națională a României, la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală. Familia regretatei artiste a venit în București pentru a o conduce pe ultimul drum, iar la înmormântare a fost prezent și primul soț al actriței, Rocco Sedano, pentru a fi alături de fiica lui, Rita Sumayla, în vârstă de 16 ani, care trece prin clipe extrem de dificile în această perioadă, după ce și-a pierdut mama. Rita Sumayla a venit pe lume în Franța, ca rezultat al iubirii dintre Rona Hartner și primul ei soț, Rocco Sedano. Relația lor s-a încheiat la scurt timp după nașterea fiicei lor, iar aceasta a crescut în Franța, dar cu mai multe ocazii a venit în România.

După moartea regretatei artiste Rona Hartner, au existat tensiuni între Rocco Sedano și sora cântăreței, Rinda Hartner, cu privire la custodia Ritei Sumayla. Acum, se pare că procesul s-ar fi încheiat și judecătorii ar fi luat o decizie importantă care o implică pe fiica Ronei Hartner. Aceștia ar fi ajuns la concluzia ca tânăra să rămână alături de bunica sa și de unchiul său, iar tatăl ei, Rocco Sedano, ar putea să o viziteze o dată la două săptămâni, timp de câteva ore pe zi, însă ar fi nevoie să aibă acordul Ritei înainte, după cum transmite click.ro. Aceeași sursă precizează faptul că Rita Sumayla locuiește în prezent în Franța, la Toulon, în locuința unde a stat împreună cu mama ei, pentru a se ocupa în continuare de studii. 

Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, a vorbit acum ceva timp despre fiica regretatei artistei. Rita Sumayla traversează o perioadă extrem de grea, iar pe 5 ianuarie a împlinit 16 ani, fiind prima aniversare fără mama ei. 

„Pentru Sumayla este greu, este normal, și-a pierdut mama. Ea e în Franța, nu vrea să plece din casa în care a stat cu mama ei, e normal, e în Toulon. Mama a rămas cu ea acolo, și fratele meu. Fratele meu și-a organizat cu serviciul ca să poate să lucreze de la distanță. A fost prima aniversare fără mama ei, a fost primul Crăciun, primul An Nou… e greu. În anumite zile plânge, se mai uită pe poze, își aduce aminte de momentele plăcute alături de mama ei, asta o alină și faptul că fratele meu e acolo cu ea și mama o ajută foarte mult”, a declarat Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, la Star Magazin, citată de Antena Stars.

Rinda Hartner a vorbit și despre relația pe care o are Sumayla cu tatăl ei, Rocco Sedano.

„El (n.r. Rocco Sedano) își dorește să fie aproape de Sumalya pentru că are autoritate parentală acum și la 16 ani, totuși ce zice ea, chiar dacă e minoră, statul ascultă ce spune ea. Mai vine din când în când să o vadă, dar câteodată fata îi spune să nu vină și atunci nu vine.”

Citește și:
Motivul pentru care Prințul William nu a fost alături de Kate Middleton atunci când a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people