Ce relație este acum între Mirela Retegan și Vero Căliman, după plecarea actriței din Gașca Zurli

Vero Căliman a dezvăluit ce relație are acum cu Mirela Retegan, după ce și-a anunțat demisia din Gașca Zurli.

Ce relație este acum între Mirela Retegan și Vero Căliman, după plecarea actriței din Gașca Zurli

Gașca Zurli s-a confruntat cu un val de demisii din partea mai multor actori din trupă. În plus, plecările au adus la lumină detalii neașteptate despre Mirela Retegan. În prezent, Vero Căliman, cunoscută ca Fetița Zurli, a dezvăluit adevărata relație dintre ea și fosta coordonatoare.

Vero Căliman, dezvăluiri despre relația cu Mirela Retegan

În luna martie, Vero Căliman (Fetița Zurli), Ionuț Varodi (Bucătărașul Lulu) și Răzvan Marina (Truli) au decis să părăsească trupa din cauza unor neînțelegeri, conform declarațiilor unuia dintre aceștia. Cu toate acestea, Mirela Retegan nu s-a descurajat și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a menține proiectul Gașca Zurli în viață. A adus noi personaje și a continuat să lucreze. În același timp, foștii săi angajați au căutat alte oportunități.

Invitată în emisiunea „La Măruță: de la PRO TV, Vero Căliman nu s-a ferit să vorbească despre acest subiect, dezvăluind care este relația ei din prezent cu fosta sa angajatoare, Mirela Retegan.

„Suntem în relații de fost angajat și angajator. Zic eu… bune! Nu am mai vorbit sincer, de aceea nu vreau să spun nimic. Dânsa este foarte ocupată cu proiectele, iar eu sunt cu ale mele. Nu a fost ușor pentru mine și sunt sigură că nici pentru ea.”, a declarat Vero Căliman la Pro TV.

Actrița a subliniat că nu a rămas fără activitate, fiind acum implicată în numeroase proiecte. Cu toate acestea, despărțirea de Gașca Zurli nu a fost o experiență ușoară, așa cum mărturisește actrița.

„Cu siguranță, evident! Orice om care se află într-o relație de orice natură, profesională, personală, atâta timp îi este greu. După această decizie, în continuare mă gândesc dacă e bine sau nu e bine, ce fac cu viața mea, dacă aleg potrivit.”, a mai spus Vero Căliman.

Actrița, implicată într-un nou proiect

După ce a părăsit Gașca Zurli, Vero Căliman și-a găsit rapid un nou job. Actrița a fost numită în funcția de Directoare Artistică a Programelor pentru Copii la Școala de Teatru Qfeel, conform anunțului făcut de reprezentanții instituției. După un deceniu petrecut în echipa condusă de Mirela Retegan, Fetița Zurli a făcut trecerea către un alt loc de muncă.

„Cunoscută pentru contribuția sa remarcabilă în Gașca Zurli, Vero Căliman vine la Școala de Teatru Qfeel cu o bogată experiență în lucrul cu copiii și în crearea unui mediu în care învățarea este un proces distractiv și captivant. Cu o experiență vastă pe scenă și alături de copii de toate vârstele, actrița Vero Căliman aduce o nouă perspectivă în rolul de Director Artistic Programe pentru Copii”, este anunțul făcut de reprezentanții de la Școala de Teatru Qfeel, pe rețelele de socializare.

Vero Căliman a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a decis să își prezinte demisia din echipa Mirelei Retegan. Actrița a împărtășit un mesaj emoționant despre experiența sa în Gașca Zurli și și-a exprimat dragostea pentru cei mici pe care i-a bucurat cu energia sa.

„De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în piuneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere. Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot. Părinților vreau să le mulțumesc pentru încredere, pentru că și-au lăsat copiii să se joace cu mine și cu colegii mei. Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent! Viitorul sună Vero”, se arată în mesajul postat de actriță, pe Instagram.

Citește și:
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului: „Împreună nu mai putem funcționa’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people