Ce relație este acum între Dorian Popa și fosta lui iubită, Claudia Iosif, după ce artistul a fost surprins la ziua ei de naștere: „Am realizat că…”

Fanii fostului cuplu au sperat că prezența lui Dorian Popa alături de fosta parteneră poate fi un semn că cei doi au gânduri de împăcare.

Ce relație este acum între Dorian Popa și fosta lui iubită, Claudia Iosif, după ce artistul a fost surprins la ziua ei de naștere: "Am realizat că..."

Chiar dacă își anunțau despărțirea în urmă cu câteva luni, Dorina Popa și Claudia Iosif, cunoscută și sub numele de Babs, au fost văzuți din nou împreună în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi, artistul și fosta sa iubită, au fost surprinși în ipostaze apropiate la petrecerea organizată de Babs cu ocazia zilei sale de naștere. Se pare că Dorian a petrecut până în zori alături de femeia care i-a fost alături timp de peste 10 ani.

Deși fanii fostului cuplu au sperat că prezența lui Dorian Popa alături de fosta parteneră poate fi un semn că cei doi au gânduri de împăcare, artistul a dezvăluit că nu este vorba despre așa ceva. Cei doi au rămas însă foarte buni prieteni.

„Eu cred că poate să existe prietenie. Poate nu e prietenia aia la cataramă, dar un soi de amiciție, bazată pe respect și pe anii ăia mulți care s-au consumat între două entități trebuie să existe. Ar fi penibil acum să vin să spun că lucrurile s-au terminat ca-n basme, nu s-au terminat ca în basme, dar asta nu înseamnă că după ce am realizat că s-au terminat nu putem să nu ne scuturăm un pic, să ne dăm două palme și să spunem dacă s-au terminat, de ce să continuăm?”, a declarat Dorian Popa, în podcastul moderat de Radu Țibulcă.

Dorian Popa și Claudia Iosif au anunțat despărțirea în luna noiembrie

Deși păreau extrem de fericiți și împliniți împreună, iar fanii erau cu sufletul la gură, așteptându-se la anunțul unei posibile căsătorii între ea și Dorian Popa, Babs a confirmat în noiembrie despărțirea de cântăreț, după o relație de 11 ani. Anunțul a fost făcut pe pagina sa personală de Instagram, unde a informat urmăritorii că au hotărât să meargă pe drumuri separate încă din luna octombrie.

„Ca să evităm speculații în presă vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris Claudia Iosif pe contul său personal de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Întrebată de către fani dacă există șanse de împăcare cu Dorian Popa, Claudia a declarat recent că o astfel de posibilitate nu mai este luată în considerare, deoarece relația lor s-a încheiat, dar au rămas apropiați. Ei bine, acest lucru a devenit evident și recent, când artistul și-a făcut apariția la petrecerea de ziua fostei sale iubite, care a sărbătorit împlinirea a 41 de ani.

sursa: Instagram

Pentru a transmite urări de „La mulți ani”, influencerul a distribuit o fotografie în care apare alături de Babs, iar din imaginile surprinse la petrecere apar zâmbind larg unul lângă celălalt. La petrecere au participat mai mulți apropiați ai Claudiei, printre care și buna ei prietenă Ruby.

De ce s-au despărțit cei doi

Fosta iubită a lui Dorian Popa a răspuns în urmă cu mai multe săptămâni mai multor curiozități de pe Instagram, fiind deschisă cu privire la despărțirea de artist. Claudia Iosif a dezvăluit că ea și Dorian Popa erau despărțiți de o lună și îi este mult mai ușor să treacă peste o despărțire de 11 ani decât peste una care ar fi durat mai puțin.

„Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități!”, a explicat Claudia Iosif.

De asemenea, Babs a fost întrebată dacă mai există cale de împăcare între ea și fostul partener, însă aceasta a afirmat clar că nu vor mai forma un cuplu, dezvăluind și motivul care a dus la separarea lor. Potrivit acesteia, cei doi nu mai funcționau la fel de bine în calitate de cuplu și au decis să meargă pe drumuri separate, dar să păstreze totuși o relație bună.

„Nu (n.r. nu mai există cale de împăcare)! Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!”

Citește și:
Sophie Turner, gest neașteptat în cadrul procesului cu fostul său soț, Joe Jonas

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people