Ce relație este acum între Andreea Marin și Ștefan Bănică, tatăl fiicei sale, Violeta: „Decidem împreună”

Andreea Marin a dezvăluit ce relație este acum între ea și Ștefan Bănică și cum se implică în creșterea fiicei lor, Violeta.

Ce relație este acum între Andreea Marin și Ștefan Bănică, tatăl fiicei sale, Violeta: "Decidem împreună"

Andreea Marin se numără printre cele mai recunoscute și apreciate personalități din România. De la debutul ei în televiziune, vedeta a reușit să câștige admirația publicului prin carisma, talentul și autenticitatea sa. De-a lungul carierei, și-a consolidat un parcurs impresionant, atrăgând un număr considerabil de admiratori. Pe lângă aceasta, se remarcă prin capacitatea de a se reinventa constant, continuând să surprindă publicul care o urmărește.

În ceea ce privește viața personală, vedeta este extrem de apreciativă față de fiica sa, despre care vorbește întotdeauna cu mândrie. Fiica ei adolescentă se distinge prin ambiție și visează la realizări impresionante pe viitor. De asemenea, Andreea Marin a dezvăluit cât de mult sprijin primește de la Ștefan Bănică în ceea ce privește educația și creșterea Violetei.

Cum se înțeleg Andreea Marin și Ștefan Bănică în privința fiicei lor

Deși Andreea Marin și Ștefan Bănică au pus capăt relației lor acum mulți ani, împărtășesc împreună dorința de a-i asigura fiicei lor tot ce e mai bun. Deși Violeta nu a crescut în aceeași casă cu tatăl ei, celebrul cântăreț a evitat să o răsfețe excesiv, optând în schimb pentru a-i oferi o educație solidă. Vedeta subliniază că, împreună cu fostul ei partener, se consultă și iau decizii comune privind viitorul fiicei lor, văzând acest demers ca pe ceva absolut normal. 

„Decidem împreună ceea ce ține de viitorul ei, cum e firesc, n-aș spune deloc despre Violeta că e răsfățată de niciunul dintre noi, o responsabilizăm, dar o și iubim nespus, și ea știe asta. Violeta îmi seamănă foarte mult: luptătoare, încăpățânată în a-și urma crezul, pentru ea nu există nu se poate. Mă văd în ea, așa cum eram odinioară.”, a mărturisit Andreea Marin pentru Viva.ro.

Andreea Marin nu este doar o profesionistă admirată în domeniul ei, ci și o mamă dedicată și atentă. Ea și-a propus ca educația fiicei sale să se bazeze pe principii solide, asigurându-se că aceasta nu va abuza niciodată de statutul de copil al unor părinți celebri.

Fosta prezentatoare TV evidențiază că fiica sa este o tânără cu o ambiție remarcabilă, responsabilitate și vise mari, fără ca celebritatea să influențeze aceste calități. Andreea Marin a menționat, de asemenea, că fiica sa are un exemplu de urmat în fratele ei mai mare, Radu Ștefan Bănică, cu care împărtășește o legătură profundă.

„Am crescut-o cu bun-simț, fără a da importanță faptului că eu și tatăl ei suntem persoane cunoscute prin natura muncii alese, am lăsat-o să se dezvolte prin forțe proprii, am educat-o cu conștiința că va avea ceea ce va dovedi că merită, nu primind de-a gata orice. Ea nu gândește în acești termeni – celebritate, notorietate – ea învață, creează, se dezvoltă și restul vine de la sine, ca o consecință firească. Așa am crescut și eu. Iar ea are și un alt exemplu bun: fratele ei mai mare, Radu Ștefan, pe care îl iubește foarte mult.”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată anterior.

Vedeta, detalii despre relația cu Violeta

Într-un interviu acordat fanatik.ro, Andreea Marin a vorbit cu sinceritate despre legătura pe care o împărtășește cu fiica sa, Violeta. Fosta prezentatoare recunoaște că este pregătită pentru acel moment când fiica sa îi va comunica că are un iubit, fiind foarte deschisă către acest subiect.

„Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții, însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță”, a declarat vedeta.

Citește și:
O imagine cu Georgina Rodriguez, cenzurată în Iran. Care a fost motivul?

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people