Ce reguli stricte trebuie să respecte actorii care joacă în serialele românești difuzate de Antena 1

Antena 1 a lansat în ultimii ani mai multe seriale românești care se bucură de un mare succes.

Ce reguli stricte trebuie să respecte actorii care joacă în serialele românești difuzate de Antena 1

Din 24 si 25 august, #JoiVin au devenit seri de super seriale româneşti la La Antena 1. În fiecare joi se difuzează cel de-al doilea sezon al producției „Lia – Soţia soţului meu”, iar serile de vineri stau sub semnul comediei romantice „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, adaptare după producţia turcească Room 309.

Ambele proiecte se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipă de producţie cu o vastă experienţă, însă actorii trebuie să respecte o serie de reguli destul de stricte pe durata filmărilor, așa cum menționează Spynews.ro.

Conform sursei, regulile generale pe care trebuie să le respecte actorii care joacă în aceste două producții sunt:

Să vină zilnic spălați pe cap în fiecare zi de filmare, chiar dacă au 5 zile pe săptămână. Să nu întârzie la filmare, întârziere este considerată orice depășire mai mare de 10 minute. Orice întârziere este sancționată financiar.

Să nu se bronzeze pe timpul filmărilor decât în vacanțele agreate cu producția. Să nu-și facă tratamente cosmetice care afectează imaginea tenului. Să nu-și facă tatuaje, implanturi, niciun fel de intervenție chirurgicală estetică care afectează imaginea (buze, ten, sâni). Să nu aibă fluctuații mari de greutate pe perioada filmărilor.

Să nu practice sporturi extreme pe perioada filmărilor. Să păstreze racordul la manichiură, pedichiură, epilare (tot ce ține de aspectul fizic). Să nu consume mâncare sau băuturi (în afara de apă) când poartă costumele de filmare.

Serialul de comedie „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” a cucerit publicul

Serialul romance de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, poate fi urmărit începând din 25 august, în fiecare vineri, de la 20:30.

Scenariul ce poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandrei Ion are în prim plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut de mult pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Emilia Popescu, Magda Catone, Mihai Călin, Claudiu Bleonţ, Virginia Rogin, Sergiu Cioiu, Anda Sârbei, Matei Negrescu, Anca Androne, Doina Teodoru, Loredana Groza, Nuami Dinescu, Marius Rizea, Ştefana Darzeu, Maria Ţăpuşă, Răzvan Krem Alexe, Emanuel Cîrstea, Alexandra Ciobanu, Julia Marcan, Lucian Ionescu, Iulia Barbu, Cristian Neacşu, Alexandra Ciobanu şi Graţiela Voicu vor putea fi urmăriţi în această toamnă, în fiecare seară de vineri, la Antena 1. #JoiVin emoţiile, bucuria, secretele şi dramele, în cele mai aşteptate seriale româneşti, din august, la Antena 1.

Serialul „Lia – soţia soţului meu”, povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, a fost reînnoit şi a revenit cu un nou sezon, începând din 24 august, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), ce mai pun la cale Alice (Ioana Blaj) și Otilia (Ilinca Goia), ce schimbări vor apărea în trio-ul amoros Gabi (Doiniţa Oancea)-Pavel (Alexandru Ion) – Dana (Oana Zara), ce mai uneltesc Mira (Kira Hagi) şi Andi (Vlad Gherman), ce descoperiri mai fac Maria (Carmen Ionescu) şi Marcel (Bebe Cotimanis) sau dacă va reuși Gianni Rocca (Andrei Aradits) să își ducă până la capăt planul de răzbunare față de Petru – toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul în cel de-al doilea sezon al serialului.

Citește și:
Sophie Turner, prima apariție după ce a anunțat divorțul de Joe Jonas. Detaliul care a atras atenția

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people