Ce regulă strictă le-au impus Prințul William și Kate Middleton copiilor lor

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis nu au voie să încalce această regulă fundamentală!

Ce regulă strictă le-au impus Prințul William și Kate Middleton copiilor lor

Pe lângă protocolul oficial pe care Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis trebuie să îl urmeze, cei trei sunt nevoiți să respecte o regulă fundamentală impusă chiar de către Prințul și Prințesa de Wales. Potrivit Page Six, Prințul William și Kate Middleton nu tolerează țipetele, motiv pentru care le-au interzis celor trei copii ai lor să ridice tonul atunci când se adresează unei alte persoane.

„Țipatul este absolut interzis”, a declarat o sursă apropiată pentru The Sun, care a adăugat și că dacă unul dintre cei trei copii recurge la un astfel de comportament, atunci acesta va fi „îndepărtat” din mijlocul conversației.

Însă, în loc să fie pedepsiți sau trimiși într-o altă încăpere, aceștia „sunt luați de la locul scandalului și li se vorbește cu calm”, Kate sau William încercând să le explice într-un mod prietenos unde au greșit. 

În plus, potrivit expertei regale Katie Nicholl, Prințul și Prințesa de Wales încearcă să dezvolte cât mai mult creativitatea celor trei copii, încurajându-i să petreacă cât mai mult timp în natură sau să realizeze diverse activități artistice.

De exemplu, în timpului Jubileului de Platină, Kate și William au publicat mai multe fotografii cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis în timp ce găteau pentru o petrecere stradală din Cardiff. De asemenea, în ziua de Crăciun, aceștia au postat pe contul de Twitter al Palatului Kensington și o pictură impresionantă realizată de Prințul George.

În plus, Kate Middleton a lansat în acest weekend #ShapingUs, o campanie ce își dorește să atragă atenția asupra modului în care primii ani din viață ne formează și ne definesc traiectoria.

„Marți am lansat #ShapingUs pentru a crește gradul de conștientizare a rolului vital pe care îl joacă primii ani în modelarea vieții noastre. În acest weekend, ne-ar plăcea ca voi toți să petreceți timp cu prietenii, familiile, colegii și comunitățile voastre vorbind despre copilăria voastră timpurie și despre cum v-a modelat viața„, a scris Kate, care a publicat și o imagine din copilăria sa.

Citește și:
Prinții Jacques și Gabriella de Monaco, apariție adorabilă la o sărbătoare publică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people