Ce regrete are Alexandra Stan privind viața ei amoroasă: „Nu voi mai face greșeala de a ignora propriile mele nevoi și limite”

Într-un interviu acordat recent, artista a vorbit deschis despre relațiile toxice din viața ei și regretele pe care le are pe plan amoros.

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România, care a cucerit și publicul din străinătate. La 34 de ani, artista a cunoscut succesul în industria muzicală, atât în țară, cât și în afara ei, încă din 2011, atunci când a devenit cunoscută pe scena muzicală cu hitul „Mr. Saxobeat.”

Alexandra Stan a trecut prin mai multe relații în ultimii ani. După despărțirea de Emanuel Necatu, cântăreața a început o relație cu Alex Parker. Ulterior, presa din Turcia a lansat zvonul că Alexandra Stan ar fi împreună cu un fotbalist mult mai tânăr decât ea, Altay Bayindir, portarul titular al echipei de fotbal Fenerbahce, zvon care nu a fost confirmat.

Alexandra Stan a confirmat recent relația cu milionarul de origine belgiană Darcy Troch, care are un business în domeniul imobiliarelor în Spania. Artista a precizat că formează un cuplu de câteva luni, însă își dorește să mențină relația privată.

Într-un interviu acordat recent, artista a vorbit deschis despre relațiile toxice din viața ei și regretele pe care le are pe plan amoros.

„Nu cred că am stat să număr, însă, inevitabil, am ajuns și acolo, și, ca orice om, mi-am dorit, într-adevăr, să fac lucrurile să meargă, din iubire, din obsesie, din dorința de a reuși. Nu regret nimic, poate regret că nu am fost sinceră cu mine, dar cred că fiecare lucru pe care l-am făcut sau fiecare moment, sau decizie pe care am luat-o m-au adus aici, unde sunt astăzi, și consider că aceste lucruri m-au făcut ceea ce sunt!”, a povestit cântăreața pentru VIVA!.

Cântăreața a mărturisit că nu mai vrea să se pună pe locul secund într-o relație, dorind să aibă mai multă încredere în calitățile sale și în propria persoană.

„În viitoarele mele relații, nu voi mai face greșeala de a ignora propriile mele nevoi și limite sau de a compromite valorile mele personale pentru a mulțumi pe altcineva. În ceea ce privește calitățile mele, sunt comunicativă, empatică și deschisă către diverse perspective și experiențe. Cât despre defecte, uneori am tendința de a fi prea autocritică și perfecționistă, ceea ce poate duce la stres excesiv. Lucrez în continuare să-mi dezvolt o mai mare încredere în mine și să reușesc să gestionez eficient stresul. Și îmi doresc să devin mai conștientă de nevoile și limitele mele și să le comunic mai eficient în relații”, a mai povestit ea pentru sursa citată.

Alexandra Stan, imagini inedite alături de iubitul ei

Alexandra Stan a păstrat până acum discreția în ceea ce privește viața ei amoroasă. Cu toate astea, artista s-a afișat recent alături de partenerul ei. 

Alexandra Stan a fost surprinsă acum ceva timp în ipostaze romantice alături de un bărbat misterios. Artista și partenerul ei au fost fotografiați în timp ce se sărutau pe străzile din București. Este vorba despre Darcy Maxim, un antreprenor de origine belgiană, care activează în domeniul imobiliar. Acesta vinde case pe coasta Spaniei, în zonele Valencia și Alicante. Vezi imaginile AICI. Conform cancan.ro, cei doi ar fi petrecut împreună câteva zile în Costa Blanca.

De asemenea, pe rețelele de socializare, a apărut recent un video în care Alexandra Stan este în compania lui Darcy Maxim. În clip, cei doi se află la vila pe care acesta o are în Spania. 

Alexandra Stan a vorbit recent cu deschidere despre viața ei personală și despre cum se raportează acum la relațiile amoroase. Artista consideră că îi este dificil să formeze o legătură cu o persoană, iar asta din cauza faptului că oamenii și-au format deja o preconcepție despre ea prin prisma carierei artistice.

„E greu să ai o relație, să-mi găsesc pe cineva. Îmi doresc, dar nu caut. Dacă e să vină, să vină. Mulți mă văd mai mult ca pe un trofeu. Am foarte puțini prieteni și e greu ca vreo persoană să ajungă să mă cunoască, așa cum ar fi normal, cu adevărat. Multă lume mă știe doar prin prisma a ceea ce fac și prin imaginea pe care o am în online. Și au prejudecăți. Ca să ajungă cineva să mă cunoască în realitate durează și trebuie să treacă mai multe probe foc, precum cele pentru a ajunge la castelul în care se află prințesa”, a spus Alexandra Stan pentru cancan.ro.

În continuare, artista a spus care ar fi calitățile pe care ar trebui să le îndeplinească viitoarea persoană alături de care să formeze un cuplu.

„În primul rând să fie sincer, să nu fie superficial. Acum e plină lumea de bărbați care au bani și cred că dacă te plimbă cu mașina și te scot la un suc e gata. Dar nu e chiar așa. E important să ai chestii în comun cu cineva, să te înțelegi bine. Dar e greu să-l întâlnești… Nu e ca și cum ies în oraș cu ideea de a cunoaște oameni.”

Citește și:
Alexia Eram, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Mario Fresh. Ce a mărturisit creatoarea de conținut: „Era ziua lui, era la tatuaj…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people