Ce probleme de sănătate are Adelina Pestrițu: „Când mergi la spital să te cauți de una și să dai de alta”

Adelina Pestrițu le-a povestit fanilor care sunt probleme de sănătate cu care se confruntă.

Ce probleme de sănătate are Adelina Pestrițu: "Când mergi la spital să te cauți de una și să dai de alta"

Adelina Pestrițu le-a vorbit deschis fanilor ei de pe rețelele de socializare despre problemele de sănătate pe care le are în prezent. Deși inițial a mers pentru a afla un anumit diagnostic, după controlul la medicul specialist a aflat că are o altă afecțiune. Despre ce este vorba și cum se simte acum creatoarea de conținut?

Adelina Pestrițu are o relație apropiată cu urmăritorii de pe social media și le împărtășește acestora și din momentele mai dificile pe care le întâmpină în viață. De această dată, creatoarea de conținut a fost nevoită să se prezinte la medic pentru că se confrunta cu o tuse care nu îi dădea pace. A făcut cu ocazia asta și o radiografie pulmonară, iar în urma rezultatului va trebui să urmeze un tratament medicamentos o perioadă scurtă.

„Sunt la programare pentru că am tusea despre care v-am povestit. Am venit să mă asigur că toate sunt la locul lor. Sunt bine, mi-am făcut și radiografie pulmonară, care arată foarte bine, spune doamna doctor. Am ceva foarte superficial, asta este concluzia, pentru care o să iau niște medicamente o perioadă scurtă de timp și o să fiu bine, dar în aer condiționat va trebui să stau, nu am ce să fac. Doamna doctor a fost foarte înțelegătoare și a zis că nu are cum să-mi ceară să renunț la aer condiționat, dar îmi dă niște medicamente care să mă întărească și care să vindece tusea asta enervantă pe care o am. Treaba e că mă bucur foarte mult că am făcut radiografia, pentru că de când am avut problema aceea cu COVID-ul nu am mai făcut o radiografie de verificare și în mod normal se face imediat după ce termini tratamentul, așa că bine că am bifat și asta”, a spus creatoarea de conținut pe Instagram.

Însă, în urma controlului, Adelina Pestrițu a descoperit că are o altă problemă de sănătate. Vedeta nu se aștepta la această veste, dar a menționat faptul că va fi precaută pe viitor, astfel încât să nu își agraveze starea de sănătate. De asemenea, creatoarea de conținut a ținut să precizeze că mereu apelează la medic pentru a preveni orice fel de problemă.

„Dar știți că se întâmplă ca atunci când mergi la spital să te cauți de una și să dai de alta? Doamna doctor, văzând radiografia mea, m-a anunțat că am un început de scolioză, deci coloana mea e ușor nehotărâtă. O să o rezolv și pe asta, o să fiu mai atentă cu greutățile pe care le ridic. Ar trebui să dorm cu o pernă specială, să fac sport numai cu greutatea corpului meu, să nu-mi ridic copilul în brațe, ceea ce este exclus. Nici nu am cum să mă gândesc la asta și multe altele. Asta e o viață complicată (…) Eu sunt adepta controalelor de siguranță”, a mai povestit Adelina Pestrițu pe contul ei de Instagram. 

Citește și:
De ce David & Victoria Beckham au rupt prietenia cu Meghan Markle și Prințul Harry

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people