Ce planuri de viitor ar avea Meghan Markle? Familia regală britanică nu va fi fericită

Meghan Markle ar putea scrie o carte de memorii.

Ce planuri de viitor ar avea Meghan Markle? Familia regală britanică nu va fi fericită

După ce Prințul Harry a agitat spiritele în interiorul familiei regale britanice cu cartea sa de memorii, Spare, se pare că și soția sa, Meghan Markle, ar vrea să-i calce pe urme. Mai multe surse apropiate au declarat pentru publicația Closer că Ducesa de Sussex își dorește să abordeze din nou situațiile neplăcute cu care s-a confruntat de-a lungul timpului și care au determinat-o să se mute în Statele Unite ale Americii.

„Printre prietenii ei circulă zvonul că Meghan este pregătită să își dea mănușile jos și să renunțe la diplomație. Există o cerere atât de mare ca Meghan să vorbească, fie că este vorba de un alt interviu amplu sau chiar de propria sa carte de memorii. Are potențialul de a face o avere și de a lămuri multe lucruri”, au declarat surse apropiate pentru Closer.

Acestea au adăugat că Ducele și Ducesa de Sussex „sunt forțați să găsească o strategie pentru a riposta, iar una dintre opțiuni este ca Meghan să realizeze un interviu în care să-și expună complet punctul de vedere.”

O astfel de decizie ar zgudui și mai mult relația, oricum fragilă, pe care Ducele și Ducesa de Sussex o au cu familia regală britanică.

Recent, Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry, au acordat un interviu împreună pentru emisiunea CBS News Sunday Morning, în cadrul căruia cei doi au vorbit despre noua lor inițiativă, The Parents Network, care își propune să ofere mai multă siguranță copiilor în mediul online.

Meghan Markle și Prințul Harry au vorbit despre proiectul lor, The Parents Network, lansat alături de fundația lor caritabilă, Archewell. Prin această inițiativă, cei doi vor să vină în sprijinul părinților care au copii care s-au confruntat cu diverse probleme, inclusiv cele care țin de sănătate mintală, în urma expunerii pe rețelele de socializare.

În acest context, Meghan Markle a vorbit despre experiența personală cu bullying-ul și despre modul în care împărtășirea unor momente grele din viața ei au adus-o mai aproape de persoane care traversau aceleași trăiri.

„Când ai trecut prin orice nivel de durere sau traumă, cred că o parte a călătoriei noastre de vindecare – cu siguranță o parte a mea – este să fim capabili să fim cu adevărat deschiși despre asta.”

Prin expunerea experienței sale cu gândurile suicidare, Meghan Markle și-a dorit să le ajute și pe alte persoane care s-au confruntat cu experiențe similare și să le arate că nu sunt singure în această luptă.

„Cred că nu aș vrea niciodată ca altcineva să simtă așa. Și nu aș vrea niciodată ca altcineva să facă astfel de planuri. Și nu aș vrea niciodată ca altcineva să nu fie crezut. Așadar, dacă exprimând ceea ce am depășit voi salva pe cineva sau voi încuraja pe cineva din viața lor să se intereseze cu adevărat de ei și să nu presupună că aspectul este bun, deci totul este în regulă, atunci merită. Voi accepta o lovitură pentru asta.”

Nu este pentru prima dată când Meghan Markle alege să vorbească într-un mod deschis despre sănătatea ei mintală, precum și despre gândurile suicidare. În anul 2021, în cadrul celebrului interviu acordat lui Oprah Winfrey, Ducesa de Sussex a mărturisit că s-a gândit la suicid în timp ce era însărcinată cu primul său copil, Archie, și se confrunta cu presiunea de a face parte din familia regală britanică.

„Pur și simplu nu vedeam altă soluție. Stăteam toată noaptea și nu înțelegeam cum totul putea să se năruie într-un asemenea hal.”

Citește și:
Motivul pentru care Prințul William a părăsit-o pe Kate Middleton în 2007

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people