Ce planuri de afaceri are Lidia Buble: „Vreau să transform pasiunea asta în ceva mai mare”

Artista are planuri mari pentru viitor, în special pentru că își dorește să aibă propria afacere.

Cunoscută pentru succesul său muzical și dedicarea în carieră, Lidia Buble este apreciată atât pentru talentul, cât și pentru efortul depus în activitatea sa artistică. Deși este deschisă în a-și împărtăși realizările profesionale, artista a ales să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor, inclusiv detaliile legate de relațiile sale amoroasă.

Totuși, Lidia Buble nu vrea să se rezume numai la muzică. Artista are planuri mari pentru viitor, în special pentru că își dorește să aibă propria afacere.

„Sunt o foarte mare iubitoare de parfumuri și de machiaj, în special de rujuri. Am în plan să dezvolt ceva și pe această latură. Vreau să transform pasiunea asta în ceva mai mare. Deja am început să lucrez așa câte puțin, să-mi fac mici conexiuni și sunt convinsă că la un moment dat o să reușesc să fac și acest lucru”, a declarat Lidia Buble, citată de Ego.ro.

Lidia Buble este printre cele mai apreciate artiste din industria muzicală de la noi, iar cariera ei de succes a debutat acum 10 ani. În primele etape ale carierei, cântăreața nu le-a dezvăluit părinților săi activitatea sa, iar aceștia au aflat din surse străine.

De ce nu i-a anunțat Lidia Buble pe părinții ei că s-a lansat în muzică

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă pe care o apreciază și prețuiește foarte mult. Artista are șase frați, patru surori și 30 de nepoți. Deși are o legătură strânsă cu părinții săi, a recunoscut că inițial i-a fost rușine să le dezvăluie activitatea sa de artistă.

„Mă poartă în rugăciuni în fiecare zi, mă susțin și-mi dau sfaturi în orice situație m-aș afla. La început le-a fost foarte greu, pentru că eu n-am avut curajul să le spun că am intrat în industria muzicală”, a declarat Lidia Buble la Fresh by Unica.

Artista și-a început cariera acum 10 ani, în 2014, când a debutat cu piesele „Kamelia” și „Noi simțim la fel”, sub îndrumarea lui Adrian Sînă. La început, cântăreața nu le-a dezvăluit părinților săi despre activitatea sa, dar un vecin le-a spus că fiica lor cântă. Tatăl artistei, care este pastor, i-a spus fiicei sale că nu ar trebui să se ascundă. Deși nu au fost inițial foarte încântați de alegerea ei, aceștia au fost în cele din urmă de partea ei.

„Măi, Lidia, tati, dar e posibil să nu ne spui? Să aflăm din vecini…”. Au fost un pic necăjiți că nu i-am anunțat, dar n-am avut curaj și nu am îndrăznit pentru că și pentru mine era ceva ireal.”

„Văzând că fac cu foarte multă dragoste acest lucru și că nu fac altceva decât să bucur sufletele oamenilor (n.red. – părinții) or ajuns să mă susțină. A fost șocul mare la început. Începuseră să curgă telefoanele din presă și nu erau obișnuiți cu treaba asta”, a mai spus artista pentru sursa menționată.

În plus, cântăreața menționează că părinții ei nu mai iau de bună toate informațiile care circulă despre ea pe internet.

„În principal asta îi interesează. Ei știu varianta adevărată. Ei au fost foarte echilibrați. Mereu se roagă pentru mine. (…) Dacă nu-i aveam pe ei, nu știu dacă aș mai fi fost atât de puternică. Verdictul din partea familiei, cel puțin pentru mine, este cel mai important”, a povestit Lidia Buble pentru unica.ro

Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble

Artista are o relație foarte apropiată cu fanii și le împărtășește numeroase detalii despre viața ei. De această dată, Lidia Buble le-a povestit despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

„Am să vă dau o veste, nu foarte fericită. Nici pentru mine nu a fost foarte fericită, însă astăzi am aflat că de săptămâna viitoare o să trebuiască să încep să port ochelari pentru că se pare că am ceva probleme cu ochiul drept. O cam ia la fugă și da, trebuie să vă dau dreptate din păcate, că n-aș fi vrut să vă dau dreptate. O parte din voi mi-ați tot scris de-a lungul anilor că aveți impresia că am o problemă cu ochii.”, a povestit Lidia Buble pe Instagram.

Din fericire, artista nu va trebui să poarte ochelari o lungă perioadă de timp, însă trebuie să facă și unele exerciții zilnice, pentru a corecta problema.

„Am fost, m-am consultat, însă ceilalți doctori mi-au spus că nu este niciun fel de problemă, că totul este perfect, că nu am nevoie de ochelari, iar astăzi după un control mai amănunțit, am aflat că într-adevăr se pare că am o mică problemă cu ochiul drept și de săptămâna viitoare ochelari. Mi-a zis doctorul că nu o să trebuiască să îi port o perioadă foarte îndelungată, că nu e ceva foarte vizibil, dar că trebuie corectat. Și am de făcut și câteva exerciții.”, a mai spus cântăreața.

Citește și:
Ce i-a spus Ștefan Bănică fiicei sale, Violeta, când i-a dezvăluit că ar vrea să fie actriță

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people