Ce planuri are Simona Pătruleasa pentru 2024: „Bucuriile sunt legate de familie”

Simona Pătruleasa a dezvăluit ce planuri are pentru anul 2024.

Ce planuri are Simona Pătruleasa pentru 2024: "Bucuriile sunt legate de familie"

Simona Pătruleasa a vorbit despre cum a fost pentru ea 2023, dar și despre planurile pe care le are pentru noul ei. 

Prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut că anul 2023 a adus o mulțime de provocări pe toate planurile

„A fost un an cu multe provocări, a fost un an cu bune și cu rele. Spun rele pentru că dacă ne uităm la ce se întâmplă in jurul nostru, la nivel internațional, notă scade destul de mult. Bucuriile sunt legate de familie, de fiica mea, Ingrid. A mai trecut un an și simt că am întinerit. Cum spuneam, un gust amar îmi lasă tot ceea ce se întâmplă la nivel internațional, toate conflictele care îi afectează pe cei implicați, dar și pe noi, din toate punctele de vedere”, a spus Simona Pătruleasa pentru unica.ro.

În ceea ce privește dorințele pentru noul an, Simona Pătruleasa are mai multe intenții pentru 2024, acestea având legătura cu familia ei. 

„Îmi doresc să ne fie părinții sănătoși în continuare și noi pe lângă ei, îmi doresc că Ingrid să fie bine, să îi fie bine la școală. Și îmi mai doresc ca anul viitor să avem parte de o vacanță, undeva la căldură”, a adăugat prezentatorea TV pentru sursa citată.

Simona Pătruleasa trăiește din 2005 o poveste de dragoste alături de Sabin Ivanof. Prezentatoarea de la Kanal D și partenerul ei s-au căsătorit în 2008 și au împreună o fiică, pe nume Ingrid, în vârstă de 12 ani. 

Într-un interviu acordat acum ceva timp, Simona Pătruleasa a vorbit deschis despre modul în care se înțelege cu fiica ei și ce reguli aplică atunci când vine vorba despre creșterea și educația acesteia.

„Nu sunt așa permisivă cum ar crede unii, Ingrid spune chiar că exagerez, că sunt prea dură, dar pentru copii trebuie să existe limite, pentru că altfel ei încep și o iau așa pe unde nu trebuie”, a declarat Simona Pătruleasa, citată de wowbiz.ro.

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează un cuplu solid, iar momentele dificile pe care le-au întâmpinat pe parcursul relației lor i-au apropiat și mai mult. În cadrul unui interviu pentru unica.ro, prezentatoarea Kanal D a vorbit despre perioada pandemiei, care a adus provocări și relațiilor de cuplu.

„Noi eram obișnuiți să stăm foarte mult împreună. De când s-a născut Ingrid, nu am fost în vacanțe fără ea, adică în ultimii 12 ani. Noi suntem obișnuiți să stăm foarte mult în casă, nu suntem cu mersul în cluburi. Și nu ne-am plictisit, pentru că întotdeauna am găsit ceva de făcut. Ne-am uitat la filme, am jucat remy, șah, tenis de masă. Iar eu în perioada aceea, una grea pentru toată lumea, eram singura care ieșea din casă pentru că mergea la știri.”

Simona Pătruleasa a mai vorbit și despre soțul ei, Sabin Ivanof. Prezentatoarea TV a spus că e implicat când vine vorba de creșterea fiicei lor, Ingrid.

„E un tată implicat față de alți părinți, care poate nu au timp. Petrece foarte mult timp cu ea, fac temele împreună, îi dă să mănânce, face tot ce fac și eu”, a adăugat Simona Pătruleasa pentru sursa menționată.

Citește și:
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și Spike, surprinși în ipostaze romantice în public

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people