Ce planuri are Amalia Enache de sărbători: „Am încălcat o tradiție anul acesta”

Amalia Enache a dezvăluit ce planuri are de sărbători, alături de fiica ei.

Ce planuri are Amalia Enache de sărbători: "Am încălcat o tradiție anul acesta"

Amalia Enache a planificat o vacanță pentru finalul anului și intenționează să aducă adrenalină în viața ei în 2024, bucurându-se de cadoul primit în vară cu ocazia zilei ei de naștere, mai precis un zbor cu balonul. Într-un interviu pentru UNICA.ro, prezentatoarea Știrilor PRO TV a făcut un bilanț al anului și a dezvăluit detalii despre modul în care a încălcat o tradiție și de ce a făcut acest lucru.

Vedeta de la PRO TV a povestit cum își implică deja fiica, Alma, în campanii umanitare, contribuind la sprijinirea celor mai puțin norocoși și aducând mici bucurii în preajma sărbătorilor de Crăciun. Amalia Enache a fost în avans cu pregătirile pentru sărbători și a împodobit bradul de Crăciun încă din luna noiembrie, astfel că se bucură de atmosfera festivă pentru o perioadă mai îndelungată.

Amalia Enache plănuiește o vacanță de Crăciun

În această perioadă de sărbătoare, prezentatoarea Știrilor Pro TV va petrece timpul alături de cei dragi, urmând să plece în Spania chiar în Ajunul Crăciunului, însoțită de fiica sa, Alma. Amalia Enache a împărtășit motivele care au stat la baza alegerii de a sărbători în altă țară și a dezvăluit și câteva dintre rezoluțiile sale pentru anul 2024.

„A fost un an tare bun. Sunt foarte recunoscătoare că a fost așa un an cu liniște, parcă nu a mai fost așa de tulburător cu ce venea din exterior. Cred că încă ne revenim după perioada foarte grea a pandemiei, în care a trebuit să ne adaptăm la niște situații foarte grele și cu copiii. În sfârșit mi se pare că ne putem vedea de viețile noastre, cumva într-un firesc. Am învățat ce a fost de învățat și din perioada aceea, cred că am deparazitat puțin programul și încerc să nu mai fac prea multe lucruri. Și a fost un an foarte bun. Copilul e la o vârstă, am depășit perioada aceea când era mică și era un pic mai greu, nu suntem încă nici în adolescență să fie cu tulburări emoționale. Sunt așa pe un platouaș foarte agreabil”, a declarat Amalia Enache.

„Anul nou m-a prins anul trecut în România și nu mai îmi doresc. Pe 24 decembrie în Ajun, odată cu sania lui Moș Crăciun, pleacă și avionul nostru, mergem prin Spania și sper că ne duce până în Asia”, a mai spus vedeta.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

De asemenea, Amalia Enache a dezvăluit că a încâlcat o tradiție anul acesta și a împodobit bradul încă din luna noiembrie.

„Am încălcat o tradiție anul acesta. La mine tradiția era să facem bradul în ajun, pentru că la mine acasă bradul era chiar adus de Moș Crăciun, noaptea pe horn și mă trezeam dimineața cu el și era magic. Dar cumva anul acesta, pentru că a venit frigul devreme și știam că e prognoza că ninge, am împodobit bradul, care e unul natural în ghiveci pe care îl avem pe terasă, l-am împodobit să prindă zăpada din noaptea aceea, chiar și înainte să înceapă luna decembrie. În rest, respect tradițiile astea românești: sarmale, salată de boeuf și toate gusturile astea minunate, care sunt foarte potrivite doar de sărbători. Că dacă am mânca sarmale toată ziua sau salată de boeuf nici nu ar mai fi așa de bună, dar nici nu ar fi sărbători fără astea. O tradiție importantă pentru mine este să îi ajutăm și pe alții. Știi munca mea în caritate și deja am început foarte intens tot felul de campanii astfel încât să se ducă ajutorul și către cei care chiar au nevoie de un pic de spiridușii lui Moș Crăciun.”

Citește și:
Când se va difuza marea finală America Express – Drumul Soarelui

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people