Ce părere au, de fapt, Cătălin Bordea și Nelu Cortea despre concurenții din noul sezon Asia Express. Ce echipă și-ar dori să câștige emisiunea

În opinia celor doi, cuplurile sunt cele mai predispuse spre a părăsi primele competiția.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt foarte buni prieteni și împreună au câștigat America Express – Drumul aurului, în finală reușind să învingă echipa formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Colaborarea lor cu Antena 1 s-a prelungit, astfel că, pentru o perioadă, amândoi au făcut parte din juriul show-ului iUmor, dar ulterior, Cortea s-a retras din acest proiect.

Cei doi au fost invitați în cadrul emisiunii Xtra Night Show și au vorbit despre concurenții din nou sezon Asia Express. Ei au o echipă preferată, cea formată din Ioana State și Mane Voicu, aceștia fiindu-le prieteni apropiați și colegi de scenă.

„Eu cred că Ioana o să se descurce extraordinar de bine. E foarte bine pe organizare, ea nu se pierde, dar s-ar putea frustra că nu îi iese”, a spus Cătălin Bordea la Xtra Night Show, citat de Spynews.ro.

În schimb, despre echipa formată din Nicolai Tand și Sorin Brotnei nu au o părere foartă bună, fiind convinși că cei doi se vor certa pe durata concursului.

„Ei o să obosească, o să se frustreze că nu se înțeleg. Tand nu se înțelege cu voi la emisiune (n.red. Neatza cu Răzvan și Dani) că nu înțelege limba noastră”, a adăugat Cătălin Bordea.

În opinia celor doi, cuplurile sunt cele mai predispuse spre a părăsi primele competiția.

„E mai greu pentru cupluri, ei se vor certa și sunt șanse să iasă primii. Betty Salam și soțul au șanse să iasă. E garantat că se ceartă. Se protejează mult și nu se lasă unul pe altul să nu facă anumite lucruri”, au spus foștii câștigători America Express.

În ceea ce privește echipa pe care o văd căștigătoare, cei doi au păreri diferite.

„Mi-aș dori să câștige Ioana și Mane, că sunt prietenii noștri”, a spus Nelu Cortea.

„Nu, ele câștigă. Femeia asta (n.red. Carmen Negoiță) a mai fost la o altă emisiune, atunci nu a câștigat, dar e obișnuită cu greul și știe. Aici o să i se pară parfum”, a spus Cătălin Bordea.

Vedetele care participă la noul sezon Asia Express

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Citește și:
Andreea Bănică, noi detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Mi s-a părut dubios și am consultat un doctor”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people