Ce părere are Theo Rose, care a devenit mamă în urmă cu 3 luni, despre alăptatul în public: „Nu văd nimic vulgar și nici provocator…”

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinții unui băiețel superb în urmă cu trei luni.

Ce părere are Theo Rose, care a devenit mamă în urmă cu 3 luni, despre alăptatul în public: "Nu văd nimic vulgar și nici provocator..."

Este cunoscut faptul că Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinții unui băiețel de doar trei luni. De când micuțul Sasha a venit pe lume, întreaga lor viață s-a schimbat în mod considerabil, adăugând la responsabilitățile lor profesionale și numeroase îndatoriri parentale. Însă, în ciuda acestui fapt, ambii parteneri au continuat să se implice în carierele lor, motiv pentru care tatăl artistei a dezvăluit recent că au decis să angajeze o persoană specializată pentru a asigura îngrijirea copilului lor.

Theo Rose s-a întors pe platourile de filmare într-un timp record, atât pentru realizarea emisiunii „Vocea României', cât și pentru rolul său în serialul „Clanul”, la doar o lună de la nașterea fiului său. În acel moment, artista dezvăluia că a reușit să-și coordoneze programul cu cel al lui Anghel Damian, astfel încât acesta să se ocupe de micuț în timp ce ea este ocupată.

Într-un interviu recent, Theo Rose a vorbit deschis despre alăptatul în public, ea declarând în numeroase ocazii ca merge cu pompa de muls după ea la emisiuni pentru a se asigura că băiețelului ei nu îi lipsește nimic.

„Încă îl alăptez pe Sasha și sunt foarte bucuroasă că n­-am întâmpinat niciun impediment în acest sens. Am stocat lapte și la congelator pentru zilele în care sunt la filmări sau concerte. Despre alăptatul în public pot să spun că nu mă deranjează sub nicio formă, deși nu-l practic, pentru că nu am ocazia. Însă pe primul loc sunt viața, sănătatea și, deci, hrănirea bebelușilor și nu văd nimic vulgar și nici provocator la o femeie care își alăptează copilul pe o bancă, în parc”, a declarat Theo Rose în interviul acordat publicației VIVA!.

Cântăreața a povestit și despre faptul că partenerul ei i-a fost alături atunci când a născut și că a avut o naștere ușoară.

„M-­am temut foarte tare de operație și am sperat până în ultima săptămână la o naștere naturală, însă n-a fost să fie așa. Cu toate astea, în ziua nașterii, am mers la spital liniștită și nerăbdătoare să mă întâlnesc cu Sasha. Personalul spitalului a avut grijă să ne liniștească și să le încurajeze pe toate viitoarele mămici din blocul preoperator. Am fost fericită și liniștită în timpul operației, nu am simțit nicio durere, iar Anghel a fost lângă mine și m-­a ținut de mână tot timpul”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Fanii au remarcat că artista a revenit rapid la silueta de dinainte de a rămâne însărcinată, însă Theo Rose a mărturisit că nu ia în calcul o dietă, ci doar are norocul unui metabolism rapid.

„Organismul meu a fost fâșneț și, într-adevăr, am slăbit rapid, însă nu mă gândesc la diete. Am nevoie de hrană pentru a putea susține alăptarea. Mă gândesc mai degrabă la sport, însă nu-mi permite timpul momentan. Noroc că am o viață cât se poate de activă. În privința celulitei și a vergeturilor, am apelat la creme, uleiuri și masaj”, s-a confesat artista.

Citește și:
Motivul pentru care Lucian Viziru nu mai apare în noul sezon al serialului „Clanul': „Eu n-am sunat să îi întreb…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people