Ce părere are Jennifer Garner despre problemele fostului său soț, Ben Affleck, cu Jennifer Lopez: „Rezolvați asta singuri”

Jennifer Garner nu mai vrea să joace rolul de consilier matrimonial pentru Ben Affleck și Jennifer Lopez.

Ce părere are Jennifer Garner despre problemele fostului său soț, Ben Affleck, cu Jennifer Lopez: „Rezolvați asta singuri"

Jennifer Garner a fost alături de fostul său soț, Ben Affleck, în ultima perioadă, oferindu-i sprijinul de care avea nevoie pentru a trece peste problemele cu care se confrunta în căsnicia cu Jennifer Lopez. Cu toate acestea, mai multe surse apropiate au declarat recent pentru DailyMail.com că Jennifer, în vârstă de 52 de ani, a decis să se retragă din „circul” care s-a iscat în jurul căsniciei celor doi actori. Acestea au dezvăluit și faptul că actrița a fost un soi de „consilier” pentru celebrul cuplu, încercând din răsputeri să-i ajute să-și rezolve problemele.

„La un moment dat, Jen a ajuns într-un punct în care a spus: ‘Scuze, rezolvați singuri asta'”, a dezvăluit o sursă în exclusivitate pentru DailyMail.com. „Începuse să devină prea dureros pentru ea, pentru că îi aducea aminte de divorțul lor”.

Affleck și Garner, care sunt părinții lui Violet, în vârstă de 18 ani, Finn, în vârstă de 15 ani (cunoscut anterior sub numele de Seraphina), și Samuel, în vârstă de 12 ani, au fost căsătoriți din 2005 și până în 2018.

„În timpul căsniciei lor au fost momente când Jen simțea că este pe locul doi față de JLo, chiar dacă nu a existat comunicare între ea și Ben timp de ani de zile”, a spus o sursă din interior pentru DailyMail.com.Ea a fost surprinsă cât de public a devenit el când s-au reunit, pentru că întotdeauna a fost un om care dorea să fie în afara reflectoarelor când erau căsătoriți. Jen a primit-o pe JLo în casa și în viața ei pentru că a depășit momentele din trecut. Îi pasă de JLo și de copiii lor și de cum această situație îi va afecta pe toți. Dar în final, nu este circul lui Jen și ea nu mai vrea să joace rolul de consilier matrimonial pentru fostul ei soț și soția lui”.

De asemenea, DailyMail.com a raportat recent că presupusul logodnic al lui Garner, omul de afaceri John Miller, în vârstă de 46 de ani, nu mai vrea ca actrița să se implice în căsnicia lui Affleck.

„John își dorește ca Ben să fie bine, dar nu este responsabilitatea iubitei sale să fie dadaca lui. Este treaba lui Ben să rezolve asta singur. Nu este responsabilitatea lui Jen, și el i-a spus asta”, a declarat o sursă luna trecută pentru DailyMail.com.

Duminică seară, Affleck a fost văzut vizitând casa lui Garner din Los Angeles. Întâlnirea a avut loc în contextul în care publicația People a raportat că Affleck și-a luat toate lucrurile personale din vila pe care o împărțea cu Jennifer Lopez în timp ce artista se afla în vacanță în Europa. J.Lo a fost fotografiată săptămâna trecută în Positano, alături de câțiva prieteni.

„Ben continuă să locuiască în casa închiriată din Brentwood. Este acolo de aproximativ două luni”, a declarat o sursă pentru People.

„Pare să fie în regulă. A fost la biroul său în fiecare zi și pare concentrat pe muncă. De asemenea, își petrece timpul cu copiii săi”, a mai adăugat persoana apropiată pentru publicație.

Deși Jennifer Lopez și Ben Affleck au încercat să nu alimenteze zvonurile legate de despărțire, mai multe surse apropiate au afirmat pentru publicația Page Six că mariajul celor doi e „încheiat de luni de zile”. Acestea au mai precizat și că cei doi sunt separați din luna martie, însă că Affleck este „foarte protector față de Jennifer.”

Zvonurile privind despărțirea cuplului au apărut în luna mai, când Affleck nu a fost alături de soția sa la Met Gala. Apoi, actorul a lipsit și de la premiera filmului Atlas, cel mai nou proiect al lui Lopez. Mai târziu, J.Lo și-a anulat turneul „This Is Me…Live,” motivând că își dorește „să fie cu copiii, familia și prietenii apropiați.”

„Sunt complet distrusă și devastată că vă dezamăgesc,” le-a spus Lopez fanilor săi în newsletter-ul „On the JLo.” „Vă rog să știți că nu aș face asta dacă nu aș simți că este absolut necesar,” a adăugat apoi artista.

Citește și:
Suki Waterhouse, dezvăluiri rare despre cum l-a cunoscut pe Robert Pattinson, cu care are o fetiță

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people