Ce părere are, de fapt, Răzvan Simion despre Ramona Olaru, colega lui din emisiunea matinală de la Antena 1: „Istoria se rescrie ușor”

Ramona Olaru este una dintre cele mai plăcute prezențe de pe micul ecran.

Ce părere are, de fapt, Răzvan Simion despre Ramona Olaru, colega lui din emisiunea matinală de la Antena 1: "Istoria se rescrie ușor"

Ramona Olaru face parte din echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani” de ceva ani, iar acum este printre cele mai cunoscute asistente TV din showbiz, iar relația pe care o are cu cei doi prezentatori, Dani Oțil și Răzvan Simion, este una foarte frumoasă, fiind buni prieteni.

De altfel, într-un interviu recent, Răzvan Simion a vorbit deschis despre părerea pe care o are despre Ramona Olaru după 5 ani de colaborare profesională.

„De 5 ani este cu noi și de mai mult timp în gașca noastră extinsă. Aceasta este povestea adevărată! Și noi, stând acasă la Reșița, voiam să intrăm prin televizor să facem „Neatza cu Brenciu”, căci, pe atunci, Horia Brenciu făcea „Neatza” la Antena 1 la vremea respectivă. Și noi am vrut să facem chestia asta și la 20 de ani distanță Ramona a repetat. Istoria se rescrie ușor!”, a povestit Răzvan Simion pentru Ego.ro.

Matinalul a povestit și despre ce înseamnă pentru el echipa alături de care colaborează de atâția ani la Antena 1.

„Neatza nu are asistente de televiziune, Neatza are vecine, noi am venit cu acest titlu, dar și o parte integrantă din marea echipă care este „Super Neatza”. Avem cântăreți, oameni de stand-up, bucătari! Noi suntem mulți și diverși, un fel de „Saturday Night Live”, cu invitați care să ne țină isonul! Cine vrea să își găsească un loc într-o zonă care înseamnă comunicare poate să o facă foarte ușor, inclusiv la Neatza! Platformele acum sunt multe, fiecare publică un gen de conținut, nu înseamnă întotdeauna că este cel mai bun, dar dacă vor să facă lucrul acesta trebuie doar să demonstreze și să fie, cumva, parte din gașca noastră care, în primul rând, înseamnă anduranță! Ce facem luni facem și marți, și miercuri, și joi și vineri și tot așa, 260 de ediții pe an!”, a mai spus el pentru sursa citată.

Ce a dezvăluit Ramona Olaru despre Dani Oțil și Răzvan Simion

De altfel, Ramona Olaru a mărturisit într-un interviu recent că pe Dani Oțil și Răzvan Simion îi consideră cei mai stabili bărbați din viața ei.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

„Adunați așa sunt vreo 10 ani de când eu lucrez cu toată echipa din spate, care produce Neatza. Cu băieții sunt doar de vreo 5-6 ani și acest lucru nu face decât să mă ajute la o evoluție pe zi ce trece. Și nu, nu ne plictisim unii de alții, oricum Răzvan și Dani sunt cei mai stabili bărbați din viața mea. Cu ei am împărtășit și am împărțit cele mai multe lucruri și bune și rele și cred că sunt cei mai exigenți oameni, dar în mod constructiv pentru mine, ceea ce mă bucură. Și oricum de fiecare dată când ei au sfaturi pentru mine le iau ca atare și le și pun în practică în următoarele zile”, a declarat Ramona Olaru în interviul acordat Playtech Știri.

Ramona Olaru a mărturisit că, și atunci când a fost certată de cei doi prezentatori, a acceptat acest lucru știind că, de fapt, este în beneficiul ei.

„Nu, nu am luat-o niciodată personal din partea lor, punctual vorbesc pentru că sunt atât de profesioniști, încât de la început știu cum să pună problema astfel încât să îți explice un lucru care a fost spus sau făcut greșit și apoi să îl repari. Nu ai cum să o iei personal, sunt foarte mișto!”, a mai spus asistenta TV pentru sursa citată.

Citește și:
Angelina Jolie, un nou atac la adresa lui Brad Pitt pe fondul procesului de custodiei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people