Ce părere are Bradley Cooper despre relația dintre fosta sa iubită, Irina Shayk, și Tom Brady: „S-ar putea să se termine”

Bradley Cooper a reacționat în urma zvonurilor legate de relația dintre fosta iubită, Irina Shayk, și Tom Brady.

Ce părere are Bradley Cooper despre relația dintre fosta sa iubită, Irina Shayk, și Tom Brady: "S-ar putea să se termine"

Fostul iubit al Irinei Shayk, Bradley Cooper, nu este deranjat de presupusa ei idilă cu Tom Brady, un jucător de fotbal american proaspăt burlac, a declarat o sursă pentru Page Six. În ciuda unui zvon potrivit căruia Cooper este îngrijorat de faptul că Brady ar putea dramatic „să-i ia inima de lângă el pentru totdeauna”, o sursă spune pentru Page Six că starul din „The Hangover” „nu este speriat”.

Cum a reacționat Bradley Cooper

Cooper și Shayk, care o au în comun pe fiica Lea de Seine, au confirmat pentru prima dată despărțirea lor în 2019, la câteva zile după ce Page Six a raportat că relația lor „atârna de un fir de ață”. Recent, modelul a fost surprins în compania jucătorului de fotbal american la o petrecere exclusivistă, însă inițial s-a zvonit că cei doi nu au prea interacționat.

Ulterior, Irina Shayk a fost văzută la casa sportivului din Los Angeles weekend-ul trecut, venind și plecând de mai multe ori. Potrivit unei surse apropiate de Bradley Cooper, fostul partener al vedetei, nu este îngrijorat de posibila relație dintre aceasta și Tom Brady.

„În momentul de față, el ia o atitudine de așteptăm și vedem. Nu este speriat. Brady și Shayk nu și-au declarat dragostea. S-ar putea să se termine în două, trei săptămâni”, spune sursa.

În noiembrie anul trecut, Page Six a relatat că Shayk și Cooper, care au rămas prieteni în calitate de co-părinți, încercau să își reaprindă relația și, eventual, să își extindă familia. Cu toate acestea, o sursă a declarat că actorul era conștient că Shayk s-ar fi întâlnit și cu altcineva: „El știa că ea urma să întâlnească pe cineva”, spune sursa din interior.

Irina Shayk și Tom Brady, surprinși împreună

Potrivit unor surse de la Page Six, se pare că Tom Brady și supermodelul Irina Shayk au o relație „ocazională”. Fostul jucător de fotbal american din NFL, în vârstă de 45 de ani, și modelul au petrecut un weekend împreună la casa lui Brady din Los Angeles. Cei doi au fost surprinși în fotografii flirtând în Rolls-Royce-ul său și plimbându-se pe stradă.

Cei doi au rămas în contact după petrecerea exclusivistă, iar Brady a fost observat când a luat-o pe Irina Shayk vineri de la Hotel Bel-Air și a dus-o la casa sa din Los Angeles. Shayk a plecat de la locuința lui în jurul orei 9:30 dimineața a doua zi, iar mai târziu Brady a mers să o ia din nou și să o ducă la el acasă.

O sursă a declarat pentru Page Six că Brady, care a ieșit la întâlniri de când el și Bündchen s-au despărțit, a fost asaltat de prietenii lui Headrick la eveniment, inclusiv de Shayk.

„Este ceva nou și în acest moment este ceva total ocazional. Toate prietenele lui Madison sunt modele superbe și toate se dădeau la Tom, inclusiv Irina, dar se pare că ea a marcat golul.”, a precizat o sursă.

Deși Bradley Cooper nu pare impresionat de relația dintre cei doi, fosta soție a lui Tom Brady nu este deloc încântată.  O sursă a declarat luni pentru TMZ că fostul model Victorias Secret nu este „deloc fericită” în legătură cu fotografiile în care fundașul retras din NFL pare confortabil cu Shayk în weekend. Cu toate acestea, o a doua sursă apropiată de Gisele a declarat pentru publicație că aventura dintre Brady și Shayk este „utilă pentru libertatea ei”.

Citește și:
Salma Hayek, ipostază inedită alături de soțul ei, François-Henri Pinault. Cum s-a fotografiat actrița la piscină

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people