Ce părere are Andreea Esca despre mașina pe care fiica ei, Alexia Eram, și-a cumpărat-o: „Îi plăcea mai mult”

Alexia Eram a dezvăluit cum a reacționat Andreea Esca în privința mașinii sale.

Ce părere are Andreea Esca despre mașina pe care fiica ei, Alexia Eram, și-a cumpărat-o: "Îi plăcea mai mult"

Alexia Eram a împărtășit ce părere are mama sa, Andreea Esca, cu privire la achiziția ei recentă, o mașină în valoare de 60.000 de euro. Într-un interviu pentru Cancan, tânăra, care a participat cu fratele ei, Aris Eram, la emisiunea „America Express”, a menționat că încă nu a avut ocazia să conducă noua mașină și se deplasează cu cea veche.

Alexia Eram și-a cumpărat o mașină de 60.000 de euro

În vara acestui an, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și-a achiziționat singură mașina visurilor sale. Este vorba despre un BMW M240i, evaluat la 60.000 de euro. Aceasta a dezvăluit că este foarte mândră de reușita ei, tânăra fiind independentă financiar.

„O altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate. Iată-mă, așadar, aici, fericită de achiziție”, a transmis la vremea respectivă Alexia Eram.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Alexia Eram a dezvăluit că momentan nu a mers cu noua ei mașină, întrucât nu i-au ajuns numerele noi. În ceea ce privește mașina veche pe care o are, tânăra a declarat că nu plănuiește să o vândă și o păstrează pentru diferite întrebuințări.

„Nu cred că-l vând. Pentru că e foarte practic, încap foarte multe cutii când am filmări și chestii, nu stau să mă chinui să le bag în cealaltă mașină. N-am probleme, urc cu ea peste tot, pe borduri, gropi, din astea. Și consumă și puțin”, a declarat Alexia Eram.

„Dar nu renunț la Golful meu. Să fie o mașină a lui de weekend?! Nu a ales-o Mario, dar el mi-a arătat-o și mi-a plăcut. Dar nu m-aș fi gândit niciodată la ea și sincer o ador. Sunt îndrăgostită de ea, chiar îmi place mult”, a spus Alexia Eram, când a fost întrebată dacă iubitul ei a avut un cuvânt de spus în privința achiziției.

Cum a reacționat Andreea Esca atunci când a aflat de noua achiziție a fiicei sale

În același timp, Alexia Eram a dezvăluit că mama ei ar prefera ca fiica ei să continue să circule cu vechea sa mașină. Cu toate acestea, creatoarea de conținut este foarte încântată de noua achiziție, în special pentru că și-a cumpărat-o singură.

„Îți dai seama că îi plăcea mai mult să rămân pe Golf. Dar mi-am dorit mașina asta, am fost foarte fericită că am putut să mi-o cumpăr singură. Și îmi place, asta contează. A fost munca mea, am putut să-mi iau ceva din banii pe care i-am muncit”, a completat Alexia Eram.

Alexia Eram a făcut facultatea la Londra, însă a luat decizia de a reveni în țara natală pentru a-și construi cariera. Fiica Andreei Esca a urmat cursurile University of Creative Arts, obținând o diplomă de licență cu specializarea în Marketing, Publicitate și Relații Publice în industria modei. Aceasta este o prezență constantă în mediul online și se implică activ în campanii și proiecte importante.

Citește și:
Iulia Vântur, dezvăluiri despre cum se înțelege cu familia iubitului ei, Salman Khan: „Sunt foarte recunoscătoare'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people