Ce părere are Andreea Bălan despre responsabilitatea de părinte: „Să facem copii destul de târziu în viață, cât putem”

Andreea Bălan a vorbit despre responsabilitățile care vin odată cu rolul de părinte.

Ce părere are Andreea Bălan despre responsabilitatea de părinte: "Să facem copii destul de târziu în viață, cât putem"

Andreea Bălan este mamă a două fetițe adorabile care îi fac fiecare zi mai frumoasă. Ella și Clara au schimbat în mod semnificativ cursul vieții cântăreței, care își dorea foarte mult să devină mamă. Cu toate acestea, recent, ea și-a împărtășit părerea despre provocările de a fi părinte și a recunoscut că, în opinia ei, părinții ar trebui să aibă copii mult mai târziu în viață.

Într-un video recent postat pe canalul său de YouTube, cântăreața a abordat un subiect semnificativ pentru ea: spiritualitatea. Jurata de la „Te cunosc de undeva!” a împărtășit învățăturile acumulate în timp și a subliniat importanța preocupării noastre pentru evoluția emoțională, mai ales în perspectiva dorinței de a deveni părinți.

De ce crede Andreea Bălan că oamenii trebuie să devină părinți mai târziu în viață

Astfel, Andreea Bălan a subliniat că este important să avem copii mai târziu în viață, deoarece avem nevoie de un interval de timp pentru a ne vindeca problemele emoționale și traumele, astfel încât să nu le transmitem copiilor.

„Cred că este foarte important să nu transmitem traumele din generație în generație, să facem copii destul de târziu în viață, cât putem. La modul după ce ajungem să ne vindecăm anumite traume și după ce noi suntem bine cu noi înșine ca să nu transmitem mai departe anxietățile și fricile copiilor noștri. Dar această claritate o obții după ce lucrezi foarte, foarte mult cu tine. Evident că eu am început lucrul cu mine înainte să le am le Ela și pe Clara, dar nu l-am terminat și tot timpul suntem într-un proces continuu de vindecare. Mi-am dorit foarte mult copii, așa că le-am conceput pe fetițe înainte ca eu să mă vindec complet. Totodată sunt îndulgentă cu mine și cred că așa ar trebui să fie toate mamele și în general părinții. Să își dorească să fie versiunea lor cea mai bună, să își dorească să se vindece și în același timp să înțeleagă că fiecare dintre noi facem ceea ce putem în condițiile date.”, a spus Andreea Bălan.

Artista l-a iertat pe George Burcea

După mai bine de un an de proces, în care Andreea Bălan a intentat o acțiune de calomnie împotriva lui George Burcea, care a avut numeroase schimbări de instanțe, Tribunalul București a hotărât recent să anuleze cererea inițială de chemare în judecată. Deși s-ar putea crede că artista a pierdut procesul din cauza neachitării taxei judiciare sau a neîntocmirii semnăturii pe cerere, se pare că, de fapt, Andreea Bălan a ales să renunțe la dosar, deoarece a hotărât să-i ofere iertarea tatălui copiilor ei.

„Eu am decis să nu mai continui și nu am mai depus actele conform procedurilor. Sunt cea mai fericită din lume și nu mai am timp și energie negativă să aloc proceselor. Totodată cred că este mai bine și pentru fetițe ca părinții lor să fie OK unul cu celălalt”, a declarat pentru SPYNEWS.ro, Andreea Bălan.

Andreea Bălan a inițiat procesul împotriva lui George Burcea anul trecut și, conform documentelor depuse la dosar, artista a cerut instanței să ia măsuri urgente cu privire la mai multe declarații publice făcute de actor, pe care le-a considerat false și defăimătoare. În cadrul cererii de chemare în judecată, Andreea Bălan a solicitat instanței să dispună eliminarea postărilor problematice și să impună o interdicție actorului în ceea ce privește formularea declarațiilor false despre ea. De asemenea, artista a cerut ca George Burcea să suporte toate costurile legate de proces.

Citește și:
Cât a costat facultatea pe care Alexia Eram a urmat-o la Londra. Taxa anuală nu este deloc una neglijabilă

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people