Ce părere are Ana Bodea despre diferența de vârstă de 15 ani dintre ea și partenerul ei, Valentin Butnaru: „O conexiune atât de specială”

Ana Bodea a făcut dezvăluiri despre relația cu partenerul ei, Valentin Butnaru.

Ana Bodea și Valentin Butnaru sunt colegi în același trust de presă și formează un cuplu de mai bine de un an. El este prezentatorul știrilor Observator, iar ea joacă rolul principal în serialul „Lia – Soția soțului meu”.

Absolventă a Școlii de Balet a Teatrului Balșoi din Moscova, una dintre cele mai prestigioase școli de balet din lume, Ana a trecut prin momente dificile din cauza disciplinei extreme, ajungând aproape de moarte. Cu toate acestea, a reușit să depășească obstacolele și s-a reorientat către actorie, o profesie care i se potrivește perfect și pe care o adoră.

Ana Bodea, dezvăluiri despre relația cu partenerul ei, Valentin Butnaru

Într-un interviu acordat recent, Ana Bodea a vorbit despre modul în care diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei le afectează relația.

„Mici discuții apar în orice relație, chiar și în cele de prietenie sau rudenie (zâmbește), deci sunt normale. Încercăm să nu ne supărăm din prostioare. Adevărul este că muncim amândoi foarte mult și preferăm să ne petrecem timpul pe care îl avem împreună în armonie. Noi avem o parolă: ‘Hai să nu…’, dar spus într-un mod amuzant, când unul dintre noi se enervează, celălalt folosește parola. (râde) E important să știi, într-o relație de orice fel, că relația respectivă este atât de puternică încât certurile și discuțiile nu o pot afecta pe termen lung”, a povestit actrița pentru VIVA!.

În ceea ce privește calitățile cu care partenerul ei a cucerit-o, Ana Bodea mărturisește că nu poate indica un singur aspect.

„Este greu să vorbesc despre asta. Este greu deoarece sunt conștientă că foarte puțini au norocul meu, acela de a avea o conexiune atât de specială cu partenerul său. Astfel, nu pot explica și nici descrie în cuvinte conexiunea noastră, pentru că nu „m-a cucerit cu niște calități”, ci cu toată ființa lui”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Ana Bodea și Valentin Butnaru, detalii despre relația de cuplu

La petrecerea Unica Urban Party Nostalgia, cei doi au dezvăluit când s-au întâlnit prima dată și dacă a fost dragoste la prima vedere, precum și unde își vor petrece vacanța în această vară.

Actrița din „Lia” a ales un outfit inspirat de o ținută purtată de Christina Aguilera la „My VH1 Music Awards” în anul 2000. Ana Bodea a colaborat cu un designer pentru această alegere, deoarece în anul 2000, pe când Valentin avea 15 ani, ea abia se năștea.

„Eu m-am tot gândit cu ce să mă îmbrac, mai ales că nu știu prea multe pentru că eu în 2000 m-am născut. M-a ajutat prietenul nostru Matei Jui. Mi-a făcut această ținută care este inspirată de ce a purtat Christina Aguilera la premiile VH1 în 2000”, a spus Ana Bodea pentru Unica.ro.

„A fost o întreagă muncă. La mine e simplu, așa mă îmbrăcam în anul 2000. Este aproape același tricou, aceiași blugi și aceeași freză. Bine că nu mi-a căzut părul, ceea ce e un plus. E foarte ok”, a spus în glumă Valentin Butnaru.

Deși între Ana Bodea și Valentin Butnaru există o diferență de vârstă de 15 ani, aceasta nu se resimte. La aproape 24 de ani, actrița demonstrează atât entuziasmul caracteristic tinereții, cât și maturitatea unei foste balerine dedicate.

„Problema e că eu sunt total imatur. Am rămas la stadiul de 20 de ani, 21. Deci mai puțin decât ea. Și avem același tip de umor, avem aceleași reacții. Sunt total iresponsabil”, a spus prezentatorul de la Antena 1.

„Eu cred în energia oamenilor. Ne înțelegem perfect, ca și cum ne-am fi știut dintotdeauna. N-au apărut niciodată probleme”, a adăugat Ana Bodea.

„Până îmi cade părul. A zis că mă lasă dacă îmi cade părul”, a completat Valentin Butnaru.

Citește și:
Victor Vrînceanu lansează acuzații dure la adresa Andreei Antonescu. Ce s-a întâmplat la câteva zile după ce artista a născut-o pe fetița lor: „Mare șoc emoțional pentru mine…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people