Ce părere are Alina Sorescu despre o posibilă împăcare cu fostul soț, Alexandru Ciucu: „În astfel de momente…”

Alina Sorescu a vorbit despre viața ei personală și posibilitatea de a se împăca cu fostul soț.

Ce părere are Alina Sorescu despre o posibilă împăcare cu fostul soț, Alexandru Ciucu: "În astfel de momente..."

Alina Sorescu și fostul ei partener, Alexandru Ciucu, au fost căsătoriți timp de 12 ani. Au împreună două fete, pe Carolina și pe Raisa. Artista și designerul s-au despărțit după o relație de 14 ani, iar cântăreața a depus actele de divorț la începutul anului 2022.

Alina Sorescu a trecut printr-o perioadă stresantă din cauza procesului cu fostul ei soț. Recent, ea a anunțat cu bucurie că judecătorii au decis să renunțe la hotărârea inițială privind programul fetelor, care implica petrecerea unei săptămâni cu tatăl lor, urmată de o săptămână cu mama lor. În acest moment, fetițele au domiciliul stabil în casa mamei lor.

Atât cântăreața, cât și Alexandru Ciucu au fost prezenți la festivitatea de deschidere a anului școlar la școala celor două fete, iar într-un interviu acordat recent, Alina Sorescu a fost întrebată dacă ia în calcul o eventuală împăcare cu fostul ei soț, însă reacția artistei a fost vehementă.

„Nu ne vom împăca niciodată. Nu e vorba de așa ceva. A fost normal să fim amândoi prezenti la festivitatea de deschidere a anului la școala fetițelor. În astfel de momente, indiferent de situație, sunt prezenți ambii părinți”, a precizat aceasta pentru CANCAN.RO.

În urmă cu câteva săptămâni, artista făcut un anunț pe rețelele de socializare despre decizia luată de judecători privind custodia copiilor și programul de vizite.

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, așa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe”, a mărturisit Alina Sorescu pe contul ei personal de Facebook.

În continuare, Alina Sorescu a mărturisit că perioada pe care a traversat-o nu a fost deloc ușoară și că a suferit. De asemenea, în ceea ce privește apelul la procesul de divorț, artista a precizat că acesta va începe anul viitor, în primăvară.

„A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate.

Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje și m-ați încurajat, însă vreau să îi mulțumesc în special avocatei mele Nicoleta Popescu pentru profesionalism și implicarea enormă”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe Instagram.

Citește și:
Cine este alături de Rona Hartner în lupta cu cancerul, după ce foștii soți i-au întors spatele: „Nu m-a ajutat niciunul”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people