Ce mesaje cu subînțeles a transmis Gina Chirilă la câteva săptămâni de la despărțirea de Bogdan Vlădău: „Trăim într-o cultură a ambalajului care disprețuiește…”

Gina a postat câteva mesaje neașteptate pe rețelele de socializare, pe InstaStory.

Ce mesaje cu subînțeles a transmis Gina Chirilă la câteva săptămâni de la despărțirea de Bogdan Vlădău: "Trăim într-o cultură a ambalajului care disprețuiește..."

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au căsătorit în 2017, iar în 2020 au devenit părinți pentru prima dată. Au împreună o fetiță, pe nume Katia. 

De ceva timp au început să circule tot mai multe zvonuri conform cărora Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-ar fi despărțit, după ce modelul a șters aproape toate fotografiile de pe rețelele de socializare cu partenerul ei de viață.

Acum, Gina Chirilă a confirmat despărțirea de partenerul ei, Bogdan Vlădău. În cadrul unui mesaj publicat pe contul personal de Instagram, ea a dezvăluit că decizia privind separarea lor a fost luată de comun acord și că se vor ocupa în continuare împreună de creșterea fiicei lor, Katia. 

„Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelul copilului nostru”, se arată în mesajul transmis de Gina Chirilă. 

Gina Chirilă, mesaje neașteptate pe rețelele de socializare

Gina Chirilă este foarte activă pe rețelele de socializare și nu de puține ori își surprinde fanii cu mesaje care lasă loc de interpretări.

Modelul a distribuit un video cu un participant de la emisiunea Insula Iubirii, în care acela decide să renunțe la verighetă, dar după o bună bucată de timp în care a avut o relație cu o ispită.

„După ce și-a înșelat soția cu verigheta pe mână, acum o dă jos”, se arată în video.
„Studiu de caz”, este textul postat de Gina.

Modelul a mai postat și un alt mesaj prin care a atras atenția că, de cele mai multe ori, oamenii apreciază mai mult imaginea exterioară a unei persoane, decât comportamentul și adevărata valoare.

„Trăim într-o cultură a ambalajului care disprețuiește conținutul”, a scris Gina Chirilă, pe Instagram.

Modelul și-a sărbătorit recent ziua de naștere, Gina împlinind 31 de ani, și în afară de imaginile glam de la petrecere, ea a postat și câteva mesaje neașteptate pe rețelele de socializare, pe InstaStory.

„La fel cum antrenamentul fizic poate scoate la iveală resurse nebănuite ale corpului nostru, iar antrenamentul intelectual dezvoltă mintea, și inimile noastre pot fi „antrenate” și să devină mai puternice. Prin procesul de depășire a durerii, de exemplu, este posibil să vedem dincolo de propria suferință pentru a dezvolta un sine mai puternic. Această experiență ne poate inspira să avem grijă de alții”, este mesajul postat de Gina Chirilă, pe Instagram.

Ea a mai repostat și un alt mesaj inspirațional.

„Manifestarea nu este magie – este o reflecție a relației pe care tu o ai cu propria energie. Așa că renunță la frici, revendică-ți puterea și decide cum viața trebuie să fie pentru tine”, este al doilea mesaj.

Invitați în urmă cu ceva timp la podcast-ul „Acasă la Măruță”, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au făcut dezvăluiri sincere despre unele dintre cele mai dificile momente întâmpinate din relația lor. Modelul a recunoscut că partenerul ei i-a fost infidel. Cu toate acestea, dragostea lor a fost mai presus, iar Gina Chirilă s-a hotărât să îl ierte pe soțul ei.

Vedeta a povestit că inițial a aflat despre infidelitatea partenerului ei, ca mai apoi acesta să îi recunoască. Deși a simțit să treacă peste acest moment și să îl ierte, Gina Chirilă a precizat că nu consideră că fetele mai tinere care o admiră ar trebui să îi urmeze exemplul, ci să facă ceea ce simt.

„Hai să fiu sinceră! Am trecut peste asta. Am iertat. Dar nu vreau să spun acum tinerelor care mă urmăresc și care mă iau drept un exemplu să facă asta sau să facă ca mine, ci să facă ce simt. Eu asta am simțit. Asta nu înseamnă că sunt un exemplu sau ele ar trebui să ierte. Am aflat și ulterior a venit Bogdan și am discutat. Am rezolvat-o matur, într-un final. A și rupt ceva apoi, să fim serioși. A fost nevoie de timp pentru a-și reclădi încrederea. Dar sentimentele nu s-au schimbat, asta m-a surprins și pe mine', a declarat Gina Chirilă.

Despre acest subiect a vorbit și Bogdan Vlădău. Soțul Ginei Chirilă a declarat că acel episod a fost ceva trecător, iar relația lor a devenit și mai puternică ulterior.

„N-a fost chiar așa de frumos, că eram mai mici, mai tineri, nu înțelegeam lucrurile ca acum. Eu eram destul de tulbure cu mine, așa. Nu eram ok. Și atunci când nu ești ok cauți liniștea și fericirea în exteriorul tău. A fost așa, ceva trecător. Eu cred că orice încercare grea te întărește și sudează cuplul poate mai bine”, a mărturisit Bogdan Vlădău în podcast-ul Acasă la Măruță.

Citește și:
Motivul pentru care Ana Bodea a apelat la ajutorul unui psiholog. Ce a povestit cu sinceritate actrița: „Evident că nu e un sentiment plăcut…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people