Ce mesaj special i-a transmis Theo Rose fiului ei, Sasha, care a împlinit un an: „Ești făcut din iubire”

Theo Rose a transmis un mesaj înduioșător pentru fiul ei, Sasha, care a împlinit un an.

Theo Rose a avut motive de sărbătoare. Pe 14 iunie, fiul ei, Sasha, a împlinit un an și nu a lăsat ca acest moment important să treacă neobservat. Artista a postat pe rețelele de socializare o urare specială pentru băiețelul ei.

Pe contul personal de Instagram, Theo Rose a transmis un mesaj înduioșător pentru fiul ei, Sasha, care a împlinit un an.

„Sasha 1 an! Mami, ești făcut din iubire, fericire și adevăr. Ai de unde da mai departe. La mulți ani!”, se arată în mesajul scris de Theo Rose. 

De asemenea, artista a dezvăluit faptul că nu a organizat o petrecere pentru băiețelul ei, însă a avut grijă să marcheze așa cum se cuvine aniversarea lui. 

„Sasha, 1♥️🎉
N-am facut petrecere dar am avut baloane, tort și animator
Mulțumim pentru urări!”, a mai scris Theo Rose pe Instagram. 

Theo Rose și Anghel Damian au vrut să fie discreți în ceea ce privește povestea lor de dragoste. Cei doi își trăiesc relația departe de ochii publicului. Până acum, artista și regizorul nu au dezvăluit fotografii în care să i se vadă chipul fiului lor, preferând să îi protejeze intimitatea.

În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Theo Rose a detaliat motivul pentru care nu i-a expus până acum chipul fiului ei.

„Cred că vă închipuiți că eu vi l-aș arăta și acum. Ca orice părinte, mă mândresc, mi-e drag de el, mi-ar plăcea să îl vedeți și voi, nu e ca și cum îl port cu cagulă pe față atunci când ieșim pe afară. Nu suntem absurzi. Dar odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru, și postat în aceleași condiții. Și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan. Pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose a fost invitată în podcastul „Lucruri Simple”, găzduit de Horia Brenciu, iar cu ocazia asta a vorbit despre începutul relației cu Anghel Damian. Artista a povestit cum l-a cunoscut pe regizor, dar și cum a fost decurs prima lor întâlnire de la casting-ul pentru serialul „Clanul” de la PRO TV.

„La casting. El hotăra dacă iau castingul sau nu. Era în comisia castingului. Ești regizor, ești șmecher. (…) Nu am avut nicio așteptare, nu știam ce seriale mai face PRO TV. „Se face un casting, vrei să te duci la el?” Mă duc! Și am stabilit ora și data când trebuie să mă prezint la casting. (…) Am învățat textul, am descoperit că am abilitatea asta, fac poză la foaie cu ochii și îl rețin imediat. Și am ajuns la casting. Eu nu l-am luat în serios, așteptau acolo actori de tot felul. M-au chemat, am intrat, și acolo erau Anghel, alți doi regizori ai serialului, și producătoarea noastră și o cameră”, a spus Theo Rose.

Artista a mărturisit că nu se aștepta să se concretizeze lucrurile cu acest casting. Cântăreața a mai povestit cum a decurs proba, recunoscând că a rămas impresionată de felul în care Anghel Damian îi explica unde a greșit și ce ar avea de îmbunătățit pentru rol. Relația lor nu a început imediat, iar legătura lor s-a format la ceva timp distanță.

„Anghel era foarte calm, nici el nu cred că a avut cine știe ce așteptări. Ne-a explicat situația. Eu îl urmăream cu foarte mare atenție, fără să îmi închipui că „ce îmi place mie de omul ăsta.” Nu s-a pus problema de așa ceva atunci. A fost un impact așa, că eu îl mai văzusem în „Vlad.” Dar nu știam ce face el aici, care e treaba, că el pentru mine era actor. Era foarte calm, foarte blând. Și mă uitam la el cu fascinație că îmi spune după fiecare dublă: „hai să facem, dar hai să schimbăm următoarele lucruri.” Și mă uitam la el cum explica și mă vedeam pe mine. A fost de parcă mă vedeam pe mine încercând cu aceeași blândețe să fac pe cineva să facă un lucru, să-l motivez să corecteze ce greșește. A fost interesant. L-am admirat pentru asta, în primă fază. Au trecut luni de zile până am început filmările, timp în care nu am interacționat în niciun fel. După care am început repetițiile.”

Citește și:
La ce proiect neașteptat a lucrat Alexia Eram. Creatoarea de conținut a făcut dezvăluiri despre viața ei profesională: „Mi se potrivește'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people