Ce mesaj special i-a transmis Paula Seling fiicei sale, Elena, care a împlinit 10 ani: „Îți spun zilnic că te iubesc”

Paula Seling a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare cu ocazia aniversării fiicei sale, Elena.

Ce mesaj special i-a transmis Paula Seling fiicei sale, Elena, care a împlinit 10 ani: "Îți spun zilnic că te iubesc"

Paula Seling a transmis un mesaj extrem de emoționant pentru fiica ei. Elena a împlinit 10 ani, iar artista a dorit să marcheze acest moment important din viața fetiței sale.

Pe contul personal de Instagram, Paula Seling a postat un mesaj înduioșător în care vorbește despre cum i s-a schimbat viața de când a apărut Elena, pe care a adoptat-o acum câțiva ani alături de fostul ei soț, Radu Bucura. Postarea artistei a fost însoțită și de o fotografie adorabilă cu Elena. 

„Da, îți spun zilnic că te iubesc. Și tu, la fel. Pentru că o floare hrănită cu iubire, lumină și bucurie crește mare și frumoasă.
Da, cred că Cerul ne-a adus împreună într-o zi în care destinele noastre s-au schimbat. Tu ne-ai învățat ce înseamnă iubirea pură. Tu ne-ai învățat bucuria absolută, dăruirea totală dar și grija cea mai arzătoare pentru siguranța celui mai drag suflet.
Îți multumim că ne-ai ales pe noi să îți fim părinți. Te iubim până la Cer și înapoi.
La mulți ani, Elena! Să fii fericită și sănătoasă, draga noastră. Ești o minune”, a transmis Paula Seling pe Instagram.

Paula Seling a surprins pe toată lumea cu vestea că a divorțat de Radu Bucura. Cântăreața era căsătorită de 17 ani cu cel care i-a fost și manager o lungă perioadă și care s-a ocupat de activitatea artistică și concertele vedetei. Artista a fost mereu discretă în ceea ce privește viața ei personală, iar relația și-a trăit-o departe de lumina reflectoarelor.

La finalul anului 2022, s-a aflat că Paula Seling a adoptat o fetiță în urmă cu câțiva ani. Elena avea 3 ani în momentul în care a apărut în viața artistei și a fostului ei soț, Radu Bucura. În ciuda faptului că s-au despărțit, cântăreața și fostul ei partener sunt implicați în creșterea fiicei lor și se preocupă amândoi de educația ei.

Într-un interviu pentru revista VIVA!, artista a dezvăluit detalii neștiute despre fiica ei, Elena, și a explicat de ce nu a făcut public faptul că a înfiat un copil. Potrivit declarațiilor sale, a dorit să ofere suficient timp pentru ca micuța să crească în familia lor și să se maturizeze destul încât să hotărască singură dacă își dorește să apară în public sau nu.

„Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, a declarat Paula Seling pentru VIVA!.

Paula Seling a vorbit despre implicarea tatălui fetiței în creșterea sa.

„Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună”, a mai spus Paula Seling pentru sursa citată.

Într-un interviu pentru WOWbiz.ro, Paula Seling a făcut mărturisiri despre fiica ei pe care a adoptat-o. Artista a dezvăluit că Elena a ales momentul ca povestea cu privire la adopția ei să fie făcută publică.

„Nu eu am ales momentul, ea însăși l-a ales, pentru că s-a exprimat foarte frumos că mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine. Exact așa a spus, sunt cuvintele ei. Este un copil foarte inteligent și are o intuiție foarte bună și o inteligență afectivă ce pe mine mă uimește de fiecare dată. Are cuvintele la ea și are niște expresii cu care mă uimește. În fiecare zi are astfel de momente, câteva și ăsta a fost unul dintre ele. Am înțeles că pentru ea este important și pentru noi la fel, tatăl ei și eu, doar că am așteptat ca ea să fie suficient de matură și puternică, încât să fim siguri că este ceea ce își dorește.”

Citește și:
Anunțul făcut de Cleopatra Stratan după 4 ani de relație cu Edward Sanda: „Chiar azi…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people