Ce mesaj neașteptat a transmis Elena, soția lui CRBL, înainte ca artistul să anunțe divorțul

CRBL și soția lui, Elena, au decis să divorțeze.

Eduard Mihail Andreianu sau CRBL, așa cum este cunoscut publicului larg, și soția lui, Elena, au luat prin surprindere pe toată lumea cu anunțul că divorțează după 16 ani de căsnicie. Artistul și fosta lui parteneră de viață au făcut anunțul pe rețelele de socializare. 

CRBL și soția lui, Elena, s-au cunoscut în 2007 în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine” de la PRO TV, acolo unde artistul era concurent, iar Elena era în postura de coregrafă. Cei doi s-au căsătorit în 2008 și au împreună o fată, pe nume Alesia.

Pe contul personal de Instagram, CRBL a postat un mesaj în care anunță public faptul că el și soția lui, Elena, au decis să divorțeze. 

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a fost mesajul transmis de CRBL pe Instagram.

Înainte de anunțul cu privire la divorț, mai exact cu două săptămâni înainte, Elena, soția lui CRBL, a transmis pe contul ei de Instagram un mesaj neașteptat, care acum a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor. 

„Uneori, lucrurile bune se destramă pentru ca lucruri mai bune să ajungă împreună”, a fost citatul pe care Elena, soția lui CRBL, l-a publicat pe Instagram, alături de o fotografie cu ea. 

În 2022, într-un interviu pentru VIVA!, CRBL a făcut mărturisiri despre relația cu soția lui, despre care spune că l-a înțeles și l-a sprijinit în toate lucrurile pe care le-a realizat până acum. 

„Noi doi suntem la extreme, plus cu minus, dar ne completăm reciproc perfect. Este o persoană cu caracter, o campioană de dans sportiv fără copilărie, dar cu ambiția de a deveni cea mai bună. Este o eroină pentru mine, ținând cont că este mult mai matură decât multe fete, indiferent de vârstă. O iubesc foarte tare și îi mulțumesc că m-a înțeles și că m-a susținut în tot ce am realizat până acum. Uitându-ne la Alesia, suntem foarte norocoși că ne avem unul pe altul.”

CRBL a mai povestit că el și soția lui au întâmpinat pe parcurs și momente de tensiune ori de cumpănă, dar pe care le-au depășit prin intermediul comunicării.

„Nu pot spune că n-am avut și noi momentele noastre de tensiune sau de cumpănă. Suntem oameni, dar, cu ajutorul comunicării, am trecut peste. A trebuit să mă schimb și eu pentru ea, și ea să se schimbe pentru mine. A trebuit să găsim numitorul comun pentru a merge mai departe. Încă mai descoperim lucruri frumoase unul la altul. Îmi place că nu avem o viață monotonă și că adunăm amintiri în fiecare zi, dar asta ne și agită și ne aduce tensiuni. Este viață, nu?”

De asemenea, artistul a recunoscut la vremea respectivă că el și soția lui au avut și discuții referitoare la divorț

„Separați nu am stat niciodată, dar discuții despre divorț am avut, însă spuse la nervi, așa cum se face în orice familie. Asta a fost în primii ani. Acum nu mai este cazul de astfel de discuții”, a adăugat CRBL pentru VIVA!.

Citește și:
George Burcea, declarații emoționante despre fiicele lui. Ce a mărturisit actorul despre Ella și Clara: „Dacă vor să mă pun în cap, mă pun în cap…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people