Ce mesaj i-a transmis Adelina Chivu soțului ei, Cristi Chivu, de ziua lui de naștere

Cristi Chivu a împlinit 43 de ani, iar soția lui, Adelina Chivu, i-a transmis un mesaj special cu ocazia asta.

Ce mesaj i-a transmis Adelina Chivu soțului ei, Cristi Chivu, de ziua lui de naștere

Adelina și Cristi Chivu formează unul dintre cele mai îndrăgite, dar și discrete cupluri. Sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună două fete, pe Natalia și Anastasia. Ei locuiesc de mulți ani în Italia, acolo unde cele două fetițe studiază la Școala Americană din Milano.

Pe 26 octombrie, Cristi Chivu a împlinit 43 de ani, iar soția lui, Adelina Chivu, i-a transmis și pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. 

„O viață așa! La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Adelina Chivu pe Instagram, alături de o imagine în care se sărută cu soțul ei, Cristi Chivu. 

Acum ceva timp, Adelina Chivu a fost învitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde a vorbit deschis despre familia ei, dar și despre relația cu Cristi Chivu, după 15 ani de căsătorie.

„Au trecut foarte repede și foarte ușor. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nici eu nu ne dădeam șanse (n.red – relației). Ne-am lipit foarte repede, după care a venit sarcina cu Natalia. M-am speriat, dar am avut noroc că a fost un bebeluș foarte bun”, a dezvăluit Adelina în cadrul emisiunii.

Adelina Chivu a vorbit cu nostalgie și despre primele întâlniri cu cel care avea să îi devină ulterior soț.

„Pe la primele întâlniri am fost la un lanț de patiserii și am luat niște plăcinte să mâncăm. Am stat în mașină câteva ore. O doamnă de acolo i-a spus: „vai, să nu te deochi ce semeni cu Chivu”, a povestit ea.

Soția lui Cristi Chivu a făcut declarații sincere și despre lucrurile care o deranjează la partenerul ei de viață.

„Bineînțeles că sunt lucruri care mă enervează! Sunt convinsă că și el ar spune același lucru dacă ar fi întrebat de mine. Într-o căsnicie, nu cred că trebuie să iubești defectele partenerului, trebuie doar să i le tolerezi”, a recunoscut Adelina Chivu.

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Adelina Chivu a povestit despre viața de familie, dar și cum se descurcă ea și Cristi Chivu în rolul de părinți.

„Eu le cam fac toate mofturile. El îmi spune că nu e ok să le iau de toate, dar nu mă pot abţine. Pe de altă parte, el lipsind mai mult de acasă, nu prea are cum să fie prea sever cu ele. Deci cumva, eu sunt şi cea mai bună şi cea mai severă ca părinte. Dar în linii mari, el e mai sever legat de a nu le oferi absolut tot ce cer, ca să nu fie răsfăţate, deşi îşi calcă pe suflet des. Iar eu sunt mai severă legat de principii de viaţă, să se transforme în două femei cu principii, educate, acolo sunt eu poliţistul.”

Foarte mulți sunt dornici să afle secretul relației lor, iar Adelina Chivu a dezvăluit că prietenia a jucat un rol important în cazul lor, însă cei doi au și o comunicare deschisă și discută pe orice subiect.

 „Eu lui îi povestesc toate prostiile, nici n-are chef uneori să le asculte, vorbesc cu el mai mult decât vorbesc cu prietenele mele. El la fel îmi povesteşte mie tot – sunt expertă în tehnici de joc, ştiu toate accidentările de la stadion. Lucruri pe care le-ar vorbi cu un prieten de-al lui eu le ştiu pentru că le vorbeşte cu mine. La început nu era el foarte comunicativ, dar aici pot să-mi asum acest lucru, că l-am făcut să fie foarte comunicativ cu mine. În rest, cu alţii, nu am reuşit să-l fac să fie aşa, dar cu mine este şi asta e bine.”

Citește și:
Chef Cătălin Scărlătescu, din nou pe platourile de filmare. Care este noul lui proiect după ce a părăsit emisiunea Chefi la cuțite

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people