Ce mesaj i-a transmis Adela Popescu Laurei Cosoi, care a anunțat că este însărcinată pentru a patra oară

Adela Popescu a avut o reacție surprinzătoare după ce Laura Cosoi a anunțat că va deveni mamă pentru a patra oară.

Ce mesaj i-a transmis Adela Popescu Laurei Cosoi, care a anunțat că este însărcinată pentru a patra oară

Laura Cosoi a dezvăluit la începutul anului 2024 faptul că va deveni mamă pentru a patra oară. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fete, pe Rita, Vera și Lara.

Laura Cosoi și-a luat prin surprindere fanii cu anunțul că este din nou însărcinată. Actrița a dezvăluit vestea pe 2 ianuarie, în aceeași zi în care a împlinit 42 de ani. Vedeta a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care este îmbrăcată în costum de baie și i se poate observa burtica de gravidă. Alături de această imagine, Laura Cosoi a transmis mesajul:

„Miracolul vieții #DarulLuiDumnezeu #ziuamea #douainimi #onouaviata #binecuvantare #familie #totul #innumeleiubirii.”

La scurt timp după ce a făcut public anunțul, Laura Cosoi a primit o mulțime de felicitări din partea fanilor ei. Și câteva celebrități din showbiz-ul autohton, printre care Andreea Berecleanu, Dana Rogoz, Anca Serea, Pavel Bartoș, Cătălina Grama și Giulia Anghelescu, i-au transmis actriței urări de bine. Comentariul care a atras atenția a fost cel scris de Adela Popescu, care este prietenă foarte bună cu Laura Cosoi. Vedeta, la rândul ei mamă a trei copii, a avut o reacție surprinzătoare după ce Laura Cosoi a dezvăluit că va deveni mamă pentru a patra oară.

„Pui așa o presiune…”, a fost comentariul scris de Adela Popescu la postarea Laurei Cosoi. 

Laura Cosoi a vorbit cu mai multe ocazii despre faptul că ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, își doresc să-și mărească familia.

„Este un vis să fiu mamă de trei fete. Nu îmi imaginam că aș putea să trăiesc așa emoții, să am o viață așa de plină și de binecuvântată, dar totodată mi se întâmplă și atunci mă bucur și nu contenesc să mulțumesc. Eu sigur nu m-am gândit la un băiețel, dar Cosmin și-a dorit, încă de la primul copil, să fie și un băiețel, la un moment dat. Există și ideea aceasta lui Cosmin, că nu poți să îți dorești ceva ce nu poți controla, motiv pentru care… Cum vrea Dumnezeu!”, a declarat Laura Cosoi Într-un interviu pentru Impact.ro.

Laura Cosoi și Adela Popescu sunt prietene de foarte mulți ani. În trecut, cele două au fost implicate în mai multe proiecte, iar în 2023 s-au întâlnit din nou pe platourile de filmare cu ocazia comediei „Retreat Vama Veche” regizată de Petre Năstase, care va fi lansată la începutul anului 2024.

Și în ziua de astăzi, cele două sunt foarte apropiate și le leagă o relație de prietenie. Laura Cosoi a vorbit acum ceva timp despre cum s-a cunoscut, de fapt, cu Adela Popescu. Actrița a mărturisit faptul că vedeta i-a fost alături atunci când a întâmpinat un moment delicat în viață și că mereu o va considera o persoană specială.

„Prietenia mea cu Adela este de foarte mulți ani, cam din 2006 – 2007, deci mulți ani de când ne-am cunoscut. Ne-a făcut cunoștință Dana Rogoz, care era prietena mea și cu care lucrasem la serialul La Bloc. Și apoi ne-am împrietenit. Cu Adela mai întâi am fost prietene și apoi am fost colege mai întâi într-un spectacol de teatru, apoi în film și evident împărțim și aceeași echipă, agenție care ne reprezintă. Atunci când mi-a fost foarte greu, Adela a fost omul pe care l-am sunat și care m-a ajutat într-un moment foarte delicat al vieții mele. Este o legătură pe viață, indiferent de ce se va întâmpla, ea va rămâne în inima mea. Are un loc special”, a declarat Laura Cosoi pentru Playtech Știri.

Citește și:
Radu Ștefan Bănică, ipostază romantică alături de iubita lui. Cine este noua lui parteneră

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people