Ce mesaj emoționant i-a transmis public Adrian Mutu soției sale, Sandra

Adrian Mutu și soția lui, Sandra, au împreună un băiețel pe nume Tiago.

Ce mesaj emoționant i-a transmis public Adrian Mutu soției sale, Sandra

Adrian Mutu și soția lui, Sandra Bachici, s-au logodit pe 1 ianuarie 2016, în Cuba, și s-au căsătorit în 2017. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Tiago.

Recent, Adrian Mutu și soția lui au aniversat cinci ani de la cununia lor religioasă, dar și de la botezul fiului lor, Tiago. Cu ocazia asta, antrenorul de la Rapid a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant care a fost însoțit de o imagine cu el și partenera lui. 

„Azi, 5 ani de la cununia religioasă și botezul lui @tiagomutu .. #8aniimpreuna te iubesc ♥️”, este mesajul transmis de Adrian Mutu pe contul personal de Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Până să o întâlnească pe actuala lui soție, Sandra Bachici, Adrian Mutu a trecut prin două divorțuri. Fostul fotbalist a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, alături de care are un băiat, Mario, în vârstă de 20 de ani. Adrian Mutu și Consuelo Matos Gómez au fost căsătoriți între 2005 și 2013 și au împreună două fete, pe Adriana și Maya. Ele locuiesc în Republica Dominicană, alături de mama lor.

În cartea sa autobiografică, „Revenirea din infern”, Adrian Mutu a vorbit, printre altele, și despre căsnicia pe care a avut-o cu Alexandra Dinu. Fostul fotbalist a dezvăluit motivul pentru care cei doi au ales să pună punct relației lor. 

„A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat!

Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”, a scris Mutu în cartea lui.

Citește și:
Ioana Grama, dezvăluiri inedite despre al doilea copil: „Îmi doresc un băiețel'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people