Ce mesaj emoționant a primit Kate Middleton de la o fetiță de 8 ani, care a cunoscut-o pe Prințesă în timpul propriului tratament împotriva cancerului

Kate Middleton a primit un mesaj emoționant de încurajare de la o fetiță de 8 ani, care a cunoscut-o pe Prințesa de Wales în timpul propriului tratament împotriva cancerului.

Ce mesaj emoționant a primit Kate Middleton de la o fetiță de 8 ani, care a cunoscut-o pe Prințesă în timpul propriului tratament împotriva cancerului

O fostă pacientă de 8 ani, bolnavă de cancer, i-a transmis un mesaj sincer lui Kate Middleton, în contextul în care Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu această boală. Mila Sneddon, care a întâlnit-o anterior și a dezvoltat o relație cu Prințesa în timp ce era diagnosticată cu leucemie în 2021, și-a exprimat sprijinul după ce aceasta a anunțat vineri că are cancer.

Kate Middleton, mesaj emoționant de la o fostă pacientă diagnosticată cu cancer

Prințesa de Wales a primit un mesaj emoționant de încurajare de la fetița de 8 ani, pe care a cunoscut-o în 2021 în timp ce micuța urma un tratament împotriva leucemiei. După ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer, Kate Middleton a primit numeroase mesaje de susținere, inclusiv de la Mila Sneddon și mama ei.

„Va fi curajoasă, pentru că și eu am fost, și va lupta împotriva lui așa cum am făcut-o și eu”, a declarat Mila pentru The Mirror.

Mama fetiței, Lynda, a adăugat pentru publicație: „Kate este mamă, soție, este tânără, frumoasă, atletică și se confruntă cu asta. Asta arată că cancerul nu discriminează, poate afecta pe oricine și în orice moment. Îi dorim o recuperare pașnică și rapidă”.

Alături de mesajul ei, Lynda a postat o fotografie cu fiica ei vorbind cu Kate în timpul primei lor întâlniri din mai 2021 la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh, Scoția. Kate și Mila au dezvoltat o prietenie după ce copilul a participat la proiectul fotografic Hold Still al familiei regale în 2020. Atunci, ea a fost văzută într-o fotografie separată de familia ei în timp ce făcea chimioterapie pe fondul pandemiei COVID-19.

Prințesa de Wales a ținut legătura cu fetița constant

Mila a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică la vârsta de 4 ani. Ea a fost declarată vindecată de cancer în urmă cu doi ani, a relatat The Mirror.

„Declarația lui Kate a apărut la aniversarea a doi ani de remisie a Milei”, a declarat Lynda pentru publicație. „Mila s-a întors la mine și mi-a spus că vrea să facă și să-i trimită lui Kate o felicitare. Așa că Mila va lua legătura în felul ei privat. Kate i-a arătat Milei atâta compasiune, grijă și sprijin atât în timpul tratamentului, cât și după, așa că a fost foarte emoționant să văd că acum se confruntă cu propria luptă cu sănătatea.”

În timpul tratamentului împotriva cancerului, Mila și Prințesa de Wales au păstrat legătura prin telefon, iar în decembrie 2021, a participat la concertul de colinde de Crăciun găzduit de Kate la Westminster Abbey.

În mesajul său video de vineri, Kate a împărtășit că a primit diagnosticul de cancer în urma unor teste postoperatorii după operația abdominală din ianuarie. Ea urmează acum un tratament.

„Cancerul este un club în care nimeni nu vrea să fie”, a adăugat Lynda pentru The Mirror. „Suntem foarte triști să auzim că s-a alăturat clubului, dar o susținem în totalitate și îi dorim tot ce este mai bun. Nu avem decât admirație pentru ea pentru că a reușit să iasă și să-și spună public povestea”.

Citește și:
Regele Charles al III-lea o felicită pe Kate Middleton pentru curajul de a vorbi despre diagnosticul de cancer

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people