Ce mesaj a transmis Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, la un an de la divorț: „Stăteam pierdută ore întregi”

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a transmis un mesaj surprinzător la aproape un an de la divorț.

Ce mesaj a transmis Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, la un an de la divorț: "Stăteam pierdută ore întregi"

În vara anului 2023, Cătălin Bordea a confirmat faptul că el și soția lui, Livia, s-au despărțit. După ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi divorțat în secret la notar, comediantul a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a cunoscut-o pe Livia în anul 2012. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă.

În viața personală, Cătălin Bordea a traversat o perioadă dificilă după ce au apărut imagini cu fosta sa soție, Livia, în timp ce se săruta cu bunul lui prieten, Spike, pe numele său real Paul Mărăcine. Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Spike și Livia formează un cuplu. În toamna anului 2023, au fost făcute publice primele imagini cu cei doi în ipostaze pasionale, însă, de atunci, au preferat să fie discreți cu aparițiile lor. 

Cătălin Bordea a vorbit cu mai multe ocazii despre divorț și nu s-a ferit să recunoască faptul că suferă. În ceea ce o privește pe fosta lui parteneră, a fost rezervată în declarații, iar o perioadă și-a închis contul de Instagram.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Însă, de ceva timp, Livia a revenit pe social media, iar recent a surprins cu un text pe care a ales să îl împărtășească cu urmăritorii săi. Aceasta nu a precizat dacă textul este scris de către ea sau de o altă persoană. 

„Câteodată merită să trăiești și doar pentru un apus de soare. Pentru o cană de cafea cu mult lapte, așa cum îți place. Pentru îmbrățișarea unui prieten, pentru o prăjitură la care poftești demult. Pentru sentimentul de acasă, Pentru oamenii puțini care ți-au rămas, pentru drumurile lungi cu mașina, pentru prima întâlnire cu oceanul, pentru vocea din telefon care spune că-i lipsești.

– Dar câteodată îți vine să mori.
Doar pentru că nu ești niciodată de ajuns.
Pentru că n-ai fost vreodată.
Și nici nu vei fi.
– Ți-am povestit cum a fost când am descoperit timpul?
– Știi că atunci când eram mică și ploua afară, stăteam pierdută ore întregi la geam uitându-mă cum fulgeră?
N-au copilărit împreună, dar era ca și când.

Ea nu mai cunoscuse pe nimeni așa. Brutal de sincer, apăsat în discurs, ușuratic cu gândurile. Și cu cuvintele uneori. Prea mari ca să le facă față, prea mici ca să îl încapă. Se pierdea în pledoarii, în idei, în ce are de făcut. Ea îl asculta atent și încerca să audă. Să asculte, dincolo de vocile care îl strigau în cap. Lui îi e frică de întuneric, pe ea o sperie prea mult lumina. Ei îi place căldura, el are nevoie de distanță. Se întâlneau în penumbră, în mijloc, în purgatoriu. Niciodată prea bine, cu gândul mereu la mai rău. Ei nu erau buni. Nici răi. Erau oameni”, se arată în mesajul transmis de Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, conform wowbiz.ro

Citește și:
Giulia Anghelescu, dezvăluiri neașteptate despre relația cu soțul ei. Ce îi reproșează lui Vlad Huidu: „Într-o relație care ține de atâția ani…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people