Ce le-a transmis Florin Dumitrescu noilor jurați de la Chefi la cuțite: „Și-au atins destinația”

Florin Dumitrescu a dezvăluit ce a vorbit cu o parte din noul juriu de la Chefi la cuțite.

Ce le-a transmis Florin Dumitrescu noilor jurați de la Chefi la cuțite: "Și-au atins destinația"

Florin Dumitrescu a făcut noi declarații, după ce în urmă cu două zile au fost anunțați noii jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”. Cunoscutul chef a transmis că a contactat bucătarii pe care îi cunoștea și le-a transmis câteva mesaje de felicitări.

La începutul acestei săptămâni, Antena 1 a confirmat oficial că chefii Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia au devenit noii jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”. Aceștia preiau rolurile ocupate anterior de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, care au demisionat recent din cadrul show-ului culinar din motive de epuizare cauzată de filmări.

După ce Antena 1 a anunțat noii jurați, Florin Dumitrescu a transmis un mesaj pe platformele de socializare, menționând că observă tot ce se întâmplă, dar alege să nu reacționeze.

„Gânduri de azi:

  • salut cu respect ziua de luni, trezit cu noaptea în cap și ambiție cât să ajungă încă vreo 30 de ani de acum încolo
  • dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd. Dacă văd, nu înseamnă că trebuie să reacționez. Dar gândul meu e bun și pașnic, pentru că așa am fost educat!
  • am gustat azi dintr-o lecție frumoasă a ospitalității alături de proprietarul de la Ublo, un loc drăguț, cu un om fain la butoane.
  • încă mă gândesc cum să fac să recuperez niște datorii, mai ales că vin sărbătorile!
  • voi fi alături de fratele meu Cătălin Scărlătescu pe 13 decembrie la o lansare importantă pentru familia noastră!
  • Sănătate vouă și nu uitați: Gătește cu mine și Românește. Punct și de la capăt sunt în promoție. Mulțumesc”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Ce le-a spus Florin Dumitrescu noilor jurați de la Chefi la cuțite

Recent, Florin Dumitrescu s-a întors în mediul online și a clarificat că mesajul său anterior nu se referă la modificările din cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”. El a menționat că a luat legătura cu noii jurați ai emisiunii, în special cu cei pe care îi cunoaște, și i-a felicitat. Într-un mesaj personal, Florin Dumitrescu a transmis că postarea sa nu are nicio legătură cu noul juriu al emisiunii din care a făcut parte și al cărei nume nu are voie să îl menționeze.

„Această postare nu are nicio legătură cu noul juriu al emisiunii din care am făcut parte și al cărei nume nu am voie să îl menționez. Pe băieți (cei cu care sunt mai apropiat și îi cunosc) i-am felicitat în mesaje personale. Mesajele din această postare sunt cu o altă direcție și sunt convins că și-au atins destinația”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

sursa: Instagram

Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cele patru nume care vor ocupa scaunele de jurați în cadrul celui mai apreciat cooking-show din România, Chefi la Cuțite. Cu o vastă experiență în domeniul gastronomic, cei patru sunt gata să-i cunoască pe toți cei care îşi doresc o carieră în acest domeniu, fiind pasionați de tot ceea ce înseamnă bucătărie, și să le dea mai departe din experiența lor.

Citește și:
Vedete la ELLE Style Awards 2023 (GALERIE FOTO II)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people