Ce intenționează să facă Oana Moșneagu cu cele două rochii de mireasă purtate la cununia religioasă cu Vlad Gherman: „Dacă am ocazia…”

Oana Moșneagu a vorbit și despre planul special pe care îl are pentru buchetul de flori purtat la nuntă.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit civil luna trecută. Evenimentul a fost unul discret și a avut loc pe data de 6 aprilie, iar cei doi au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare primele imagini după ce au spus marele „Da!”, în fata ofițerului de la Stare Civilă.

Duminică, 2 iunie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios și au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare numeroase imagini și clipuri de la importantul eveniment din viața lor.

„Meet the Ghermans
3 ani ne-au adus aici.
Alți mulți ne-au plimbat prin alte părți, dar ne-am găsit. Să ne trăim cu bucurie și să nu uităm niciodată că viața asta ne-a fost dată ca să împlinim ce în altele nu ne-a fost dat.
Welcome love, stay here forever”, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Fanii au apreciat în mod impresionant imaginile de la ceremonia religioasă a celor doi.

„La bine, dar mai ales la greu.
Promisiune pentru totdeauna!”, a postat actorul pe social media.

Ce planuri are Oana Moșneagu pentru cele două rochii de mireasă

Într-un interviu acordat recent, actrița a vorbit despre ce își dorește să facă cu accesoriile purtate la nuntă și cu cele două rochii de mireasă.

„Intenționez să vopsesc a doua rochie, cea de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp și câtă lejeritate în mișcare îmi oferă, îmi place tare și cum arată pe mine, așa că aș vrea să o mai port, dacă am ocazia, la vreun eveniment. Dacă reușesc să găsesc o vopsitorie potrivită, având în vedere că rochia are și corset și materialul e mătase naturală, o să mă vedeți purtând-o pe albastru, cel mai probabil”, a povestit actrița pentru VIVA!.

Oana Moșneagu a vorbit și despre planul special pe care îl are pentru buchetul de flori purtat la nuntă.

„Când vine vorba despre accesorii, au locul lor special într-o cutiuță, o să le mai port în mod sigur, mai ales că la prima rochie am avut perle. În schimb, o amintire pe care o voi păstra într-un mod special este cea a buchetului meu de flori. Atât pe al meu, cât și pe al nașei le vom avea, în două luni, sub forma unui tablou, le-am trimis către un artist care înrămează flori uscate. Buchetul meu va fi împărțit în două, pentru mine și domnișoara de onoare care a prins buchetul în noaptea nunții, de-abia așteptăm să vedem cum va arăta!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Oana Moșneagu

Oana Moșneagu a purtat două rochii de mireasă la cununia religioasă cu Vlad Gherman. A ales o ținută spectaculoasă pentru slujba de la biserică și fotografiile ulterioare. Pentru petrecere, Oana Moșneagu a purtat cea de-a doua rochie de mireasă, cu o croială mai lejeră, care i-a permis să danseze în voie și să se distreze întreaga seară.

Rochia superbă purtată la ceremonia religioasă a fost achiziționată de la un boutique specializat în rochii de mireasă și a fost creată de un celebru brand, fiind din colecția 2022. Deși pe site-ul brand-ului nu este disponibil prețul, rochia fiind disponibilă doar cu programare, pe site-uri internaționale este comercializată la prețuri începând cu 2300 de euro.

Actrița a dezvăluit pe rețelele de socializare cât a costat rochia pe care a purtat-o la petrecerea de nuntă, dar și de unde a achiziționat-o. Contrar așteptărilor, rochia nu a fost făcută la comandă, ci a fost cumpărată de la un magazin online și a costat 7.459 de lei.

„Ce bine arată prețul”, „Doamne ferește ce preț!”, „Și eu am leșinat când am văzut prețul”, au comentat fanii.

De ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios într-o zi de duminică

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au explicat motivul pentru care au ales să se căsătorească într-o zi de duminică prin intermediul unui vlog postat pe YouTube.

„Am ales o locație în Ciolpani. E o locație de tip seră, căci eu îmi doream să o facem în aer liber, să o facem vara și exista riscul să plouă, să ne strice nunta. Și nici nu voiam să luăm un cort suplimentar și oamenii să se retragă acolo… E un motiv pentru care nunta noastră a fost duminica, și anume tocmai faptul că am rezervat locul cu atât de puțin timp înainte. O zi de sâmbătă liberă ar fi fost tocmai în luna noiembrie”, a explicat Oana Moșneagu pe YouTube.

Vlad Gherman și-a contrazis însă partenera, explicând că au evitat să facă nunta în luna mai deoarece ar aduce ghinion și nici nu au dorit să aleagă finalul lunii iunie din cauza concediilor.

„Nu mai minți că nu ăsta a fost motivul! Păi de exemplu s-a zis să nu ne căsătorim în luna mai că aduce ghinion, asta o dată. Noi ne gândeam cam în ce perioadă să facem nunta astfel încât să nu încurcăm filmarea pentru serialul Lia, să nu plece toată lumea în vacanță, adică nici nu voiam să împingem spre finalul lunii iunie”, a povestit Vlad Gherman.

Actrița a ținut să sublinieze că, dacă ar fi fost să aleagă o zi de sâmbătă, singura variantă ar fi fost în luna noiembrie.

„În vară nu mai erau zile de sâmbătă, nu! Mai erau trei duminici și atât. Mi-aduc aminte că singura dată de sâmbătă disponibilă era undeva în luna noiembrie. Plus că al nostru concept era cu natură înverzită, nu cu toamnă, cu frunze căzute”, a adăugat Oana Moșneagu.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și regulile pe care le-a stabilit pentru ea: „I-am explicat că excesul nu este bun…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people