Ce înțelegere ar fi existat între Viviana Sposub și George Burcea pentru ca cei doi să redevină un cuplu

Conform zvonurilor apărute în presa mondenă, Viviana Sposub și George Burcea s-ar fi împăcat.

Ce înțelegere ar fi existat între Viviana Sposub și George Burcea pentru ca cei doi să redevină un cuplu

Vestea că Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit a luat prin surprindere pe toată lumea, având în vedere faptul că au vorbit public pe parcursul perioadei cât au format un cuplu despre planurile lor de viitor. Cu toate astea, circulă zvonuri potrivit cărora cei doi ar mai fi dat o șansă relației lor.

Viviana Sposub și George Burcea au fost fotografiați împreună de către paparazzi. Vineri, pe 1 septembrie, cei doi s-au văzut în București, au petrecut ceva timp împreună, iar actorul i-a cumpărat fostei prezentatoare TV flori și un pepene. Vezi AICI imaginile cu Viviana Sposub și George Burcea.

Conform speculațiilor apărute, cei doi s-ar fi împăcat. Până acum, Viviana Sposub și George Burcea nu au făcut declarații despre aceste fotografii apărute în presă și nici despre zvonurile că ar forma din nou un cuplu. 

Potrivit presei mondene, Vivian Sposub și George Burcea ar fi avut o înțelegere pe perioada cât au fost despărțiți, înțelegere pe care actorul s-a străduit din plin să o respecte.

„Au făcut un pact ciudățel. Ea i-a spus că vor rămâne un soi de prieteni până când se va decide dacă el s-a schimbat și dacă relația poate continua. Iar el, pentru că este un om foarte bun și pentru că o iubește foarte mult, a acceptat. Iar de atunci face tot ceea ce-i stă în putință pentru a o recuceri. Cumva, treaba aceasta nu este naturală, nu așa merg lucrurile. Iubești sau nu iubești un om, e simplu. Dacă-l iubești, nu-i dai ultimatumuri, cerându-i să se schimbe. George e un fel de cățeluș acum, dar spune că sunt schimbări pe care trebuia să le facă demult și le-a tot amânat din comoditate. Mie îmi pare rău să-i văd așa și îmi e greu să cred că vor mai rezolva ceva. Când s-a rupt, s-a rupt”, au declarat surse apropiate cuplului pentru Cancan.ro.

Viviana a anunțat despărțirea în luna iulie

În luna iulie, Viviana Sposub și-a anunțat urmăritorii că ea și George Burcea nu mai formează un cuplu. După o relație de 3 ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar vedeta a cerut discreție și înțelegere în această perioadă.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a fost mesajul transmis de Viviana Sposub pe Instagram.

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată de PRO TV, acolo unde amândoi au fost concurenți. Pe parcursul relației, au întâmpinat destule momente dificile și au fost implicați și în scandaluri publice cu fosta soție a actorului, Andreea Bălan, alături de care acesta are două fete. 

George Burcea și Viviana Sposub au vorbit de mai multe ori public în timpul relației lor despre dorința de a se căsători și de a-și întemeia o familie. Cei doi păreau că au o relație solidă.

„Normal că, iubind pe cineva, că îl iubesc foarte mult, normal că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar nu vreau să grăbesc lucrurile! Mai ales că a avut și toată situațiunea asta pe care a trebuit să o rezolve și am zis că n-are rost să ne grăbim, că tot împreună suntem. La fel și cu copiii, când vrea Domnul, mai încolo. Eu îmi doream copii de pe la 20 de ani, atunci nu aveam cu cine. Și îmi doream mulți copii, vreo cinci. De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici, îmi dau seama că e o responsabilitate foarte mare, viața ta se învârte în jurul copiilor! Și probabil o să mai aștept câțiva ani!”, povestea Viviana Sposub în urmă cu un an pentru Cancan.ro

Citește și:
De ce Cabral nu mai vrea să lucreze alături de soția lui, Andreea. Declarațiile neașteptate ale prezentatorului: „Avem destul haos în viață'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people