Ce i-a spus Ștefan Bănică fiicei sale, Violeta, când i-a dezvăluit că ar vrea să fie actriță

Ștefan Bănică a vorbit despre fiica lui, Violeta, pe care o are din căsnicia cu Andreea Marin.

Ce i-a spus Ștefan Bănică fiicei sale, Violeta, când i-a dezvăluit că ar vrea să fie actriță

Ștefan Bănică are un băiat, pe Radu Ștefan, din relația pe care a avut-o cu Camelia Constantinescu. Artistul și fosta lui soție, Andreea Marin, au început să formeze un cuplu în 2005. S-au căsătorit în 2007, iar în anul 2013 au divorțat. Cei doi au împreună o fiică, pe Violeta. În prezent, artistul este într-o relație cu Lavinia Pîrva. Cei doi s-au căsătorit în secret în anul 2017, în Bulgaria, și au și un copil, un băiețel pe nume Alexandru, pe care până acum au încercat să îl ferească de expunere publică.

Acum ceva timp, Ștefan Bănică a făcut declarații despre cei trei copii ai săi. Dacă Radu Ștefan calcă pe urmele celebrului său tată, având acum o carieră în actorie și muzică, Violeta preferă să se îndrepte către o altă direcție, deși, la un moment dat, aceasta i-a spus artistului că ar vrea să fie actriță. Cântărețul a spus acum cum a reacționat atunci când Violeta i-a făcut această dezvăluire.

„Ștefan e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită și mă bucur de lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare (…) Violeta merge într-o direcție extrem de ambițioasă, vrea o facultate extrem de prestigioasă, afară, probabil că se va îndrepta spre avocatură. Mi-a spus: „Tati, vreau să mă fac și actriță.” Și i-am spus: „Tati, aici nu e cu vrei să te faci. Eu cred că dacă e să fie, va fi. Nu e că vreau sau nu vreau, ori vrei, și atunci nu mai asculți de nimeni. Eu nu te încurajez în nicio direcție, te încurajez, indiferent ce vrei să faci. Că vrei să te faci gunoier-șef, că vrei să te faci astronaut, că vrei să te faci doctor, eu oricum cred în capacitatea ta de a fi orice. Eu cred în tine! Îmi transmiți senzația că poți să faci orice din ce îți alegi. Eu voi fi acolo!”, a declarat Ștefan Bănică în podcastul „Magic Life” găzduit de Liana Stanciu.

Ștefan Bănică a mai povestit faptul că le-a vorbit copiilor săi despre presiunile și aspectele neplăcute care vin odată cu celebritatea.

„Istoria se repetă și greutățile pe care le-au întâmpinat copiii mei și pe care eu nu le-am avut, și anume să fie vânați de paparazzi când erau mici, eu neavând treaba asta, și le-am explicat că asta e partea mai puțin plăcută, să fie luați în balon de colegi, se numește acum bullying. Le-am zis că asta trebuie să vă călească și vin la pachet cu meseriile părinților voștri, voi n-aveți nicio vină pentru lucrul ăsta, dar, în același timp, asta e situația. Prin ce ați trecut voi, făcând o paralelă între perioade, am trecut și eu, deci nu pot să fiu impresionat maxim de genul ăsta de suferință.”

Citește și
Cătălina Grama, anunț surprinzător despre fiica ei, Zora: „Începem în curând'

Foto Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people