Ce face Chef Sorin Bontea, după plecarea de la „Chefi la cuțite”: „Am pornit”

Sorin Bontea se bucură de pasiunile sale, după ce a plecat de la emisiunea "Chefi la cuțite".

Ce face Chef Sorin Bontea, după plecarea de la "Chefi la cuțite": "Am pornit"

Sorin Bontea, împreună cu Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, au renunțat la rolurile lor de jurați în emisiunea „Chefi la cuțite”. După această decizie surprinzătoare, Sorin Bontea s-a retras pentru a se dedica pasiunii sale.

Unde a plecat Sorin Bontea după demisia de la „Chefi la cuțite”

Într-un comunicat oficial emis pe 12 septembrie, postul de televiziune Antena 1 a anunțat că cei trei foști membri ai juriului show-ului culinar „Chefi la Cuțite” nu vor mai face parte din echipă. Motivul lor, potrivit comunicatului, a fost epuizarea, deși pauza dintre filmările emisiunii a durat 6 luni, de la aprilie la octombrie 2023.

După anunțul plecării din emisiune, Sorin Bontea a fost surprins într-o escapadă în Delta Dunării, însoțit de finul său. Celebrul bucătar s-a fotografiat pe o barcă, la primele ore ale dimineții, practicând pescuitul. Cu un zâmbet pe buze, a transmis următoarele cuvinte: „Bună dimineața, ne-am trezit / Și la pescuit noi am pornit”.

De asemenea, Sorin Bontea a împărtășit pe Instagram, cu mândrie, experiența sa de pescuit. El a dezvăluit: „Asta înseamnă să fii pescar ? Să te descurci cu o lansetă din ’97, care pârâie și trosnește?” Totodată, bucătarul a făcut o mențiune specială despre captura zilei, care a fost realizată de finul său: „A prins-o finul, nu eu. Da ce mai contează? Bravo, așa da!”

Cătălin Scărlătescu a început un nou proiect

Între timp, Chef Cătălin Scărlătescu a revenit pe platourile de filmare, însă spre dezamăgirea unora dintre fanii lui, nu este vorba despre o revenire asupra deciziei de a părăsi emisiunea „Chefi la cuțite”. El a anunțat că a filmat prima lui carte de bucate, inspirată din experiențele pe care le-a trăit în afara hotarelor țării, alături de prietenul său Gache.

„Ieri (miercuri, 25 octombrie 2023 – n.red.) am avut bucuria de a filma Grătar de Călător, prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă. Va fi ediție limitată, așa că, dacă vrei să prinzi un loc, înscrie-te acum pe lista de așteptare”, a anunțat chef Cătălin Scărlătescu, pe paginile sale de socializare.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au o relație discretă de aproximativ trei ani, iar inițial au evitat să-și expună public povestea lor de dragoste. Cu toate acestea, participarea la emisiunea „America Express – Drumul Aurului” i-a adus în lumina reflectoarelor, iar fanii au fost tot mai interesați de viața lor împreună. Într-un interviu acordat recent, Doina Teodoru a fost întrebată despre decizia partenerului ei, Cătălin Scărlătescu, de a părăsi emisiunea Chefi la cuțite.

„Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic. Am fost informată după: ‘Vezi că se întâmplă lucrurile astea’. ‘Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal.’ Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face”, a declarat Doina Teodoru pentru ego.ro.

Citește și:
Ce au precizat reprezentanții PRO TV după ce o fostă concurentă de la „Vocea României' a declarat că emisiunea este regizată

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people