Ce emisiune inedită va prezenta Cabral în curând la PRO TV: „Nu trebuie să fac nimic. E cu joacă…”

Cabral își surprinde fanii cu o nouă emisiune.

Ce emisiune inedită va prezenta Cabral în curând la PRO TV: "Nu trebuie să fac nimic. E cu joacă..."

Cabral Ibacka se numără printre cei mai apreciați prezentatori TV din România. De-a lungul anilor, a fost implicat în mai multe formate de televiziune, iar emisiunile „Ce spun românii” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la PRO TV sunt unele care au fost îndrăgite de public.

Cabral Ibacka a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când, la finalul anului trecut, a anunțat că va face o pauză de la televiziune. Ei bine, după ce a stat departe de televiziune câteva luni, prezentatorul s-a întors pe micile ecrane, spre bucuria fanilor. După o scurtă vacanță, timp în care telespectatorii PRO TV s-au bucurat de show-ul „Batem palma?”, Cabral s-a întors pregătit să cunoască noi familii simpatice și dornice să răspundă la tot felul de întrebări surprinzătoare.

Cabral a vorbit acum despre noua emisiune pe care urmează să o prezinte la PRO TV, un format inedit. Este vorba despre emisiunea „Săriți de pe fix”, care ar urma să înceapă în curând pentru că deja au început filmările.

Prezentatorul a dat și câteva detalii despre noua emisiune, dezvăluind că vor exista invitați permanenți, actori consacrați, dar și invitați speciali în fiecare ediție.

„E prima emisiune din cariera mea în care nu trebuie să fac nimic. E cu joacă. E cu joacă sărită de pe fix! Ideea este foarte simplă. Asta este una dintre scenele de la Săriți de pe fix!. Am niște invitați permanenți… niște talente cum rar s-au mai văzut. Sunt frumoși, deștepți, sunt talentați. De exemplu, gândește-te că sunt aici permanent: Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton… e și Paul Ipate. Și în fiecare ediție avem și doi invitați super speciali”, a declarat Cabral despre noul său proiect, la Pro Tv.

De ce Cabral a luat o pauză de la televiziune

Cabral Ibacka a oferit în cadrul unui interviu pentru Click! mai multe detalii despre motivul pentru care și-a dorit să facă anul trecut o pauză de la televiziune.

„Trebuie să iau o pauză, pentru că simt nevoia, că sunt om. Nu mă consum, dar mă uzez. Şi simt că a venit momentul să stau, acasă, cu mine. Să învăţ să fac clătite şi nu glumesc. Şi nu am mai spus altcuiva asta. Să stau, acasă, să fac clătite, să iau eu copiii de la grădiniţă sau de la liceu, după caz. Simt nevoia de o perioadă de pauză, nu ştiu, un an…”, declara Cabral anul trecut.

Cabral și-a surprins anul trecut fanii de pe Facebook cu mărturisirea pe care a făcut-o pe blog-ul personal.

„Nu că mă opresc, nu că mă las.
Nu că-mi place sau că nu-mi mai place.
Nu că nu mai am chef.
Dar am obosit.
Știu că sună a răsfăț… am obosit ăsta.
Poate e, nu știu.
Ce știu sigur este că am stat de vorbă cu mine toată viața… așa am reușit să fiu mai bun azi decât ieri, așa am putut să mă depășesc, așa m-am convins să nu mă opresc și să trag mai departe, să zâmbesc, să-mi îmbrățișez oamenii”, a scris Cabral pe blog-ul personal.

Cabral mărturisea atunci că se simte foarte obosit și că își dorește să petreacă mult mai mult timp cu familia și cei dragi.

„Și tot așa am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp.
De mine.
De mine cu copiii mei.
De mine cu toți ai mei.
Am nevoie să apuc să mă odihnesc. Să mă plictisesc. Să știu ce înseamnă să-mi trag sufletul.
Am calendarul înroșit tot, sunt toate aliniate atât de strâns, bine grupate între ele de juri că-s cărămizi, nu ore, zile și ani din viața unui om.
Am obosit.
O să mă opresc. Puțin… puțin mai mult. Nu știu…
Și să nu înțelegi că mă vait. Neah, nu-i cazul.
Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait”, a adăugat el.

Citește și:
Carmen Grebenișan, dezvăluiri despre banii câștigați la Survivor România: „Îți dai seama”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people