Ce echipă a pierdut prima cursă pentru ultima șansă din noul sezon America Express: „Am început să plâng…”

Prima cursă pentru ultima șansă din noul sezon America Express a adus una dintre echipe la un pas de eliminare.

Ce echipă a pierdut prima cursă pentru ultima șansă din noul sezon America Express: "Am început să plâng..."

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorilor, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Ce s-a întâmplat în prima cursă pentru ultima șansă

Trei echipe s-au întrecut la cursa pentru ultima șansă ce a adus numeroase probe în care s-a testat din plin curajul, în ediția 5 a emisiunii America Express sezonul 6, din 25 octombrie 2023. Este vorba despre Aris și Alexia Eram, Iulia Albu & Mike și Cleopatra Stratan & Edward Sanda.

Înainte de-a porni la drum, concurenții au trecut printr-o probă ce i-a pus să meargă cu tiroliana la o înălțime amețitoare și apoi, la întoarcere, să traverseze pe un pod mobil. Așa s-a decis ordinea plecării în cursa pentru ultima șansă, unde echipa de pe ultimul loc a riscat eliminarea de la America Express sezonul 6. Cele trei echipe au fost nevoite să învețe mișcări de toreadori, apoi aventura a continuat la un turn extrem de înalt, unde un rebus aștepta să fie rezolvat.

Testul curajului a continuat cu realizarea unui puzzle după ce piesele au fost culese dintr-un ring cu un taur adevărat. Echipa care a găsit capul de taur cu ochi și a ajuns prima la Irina Fodor a fost cea formată din Alexia și Aris Eram. Ei au fost urmați de Iulia Albu & Mike, iar pe ultimul loc s-a clasat echipa formată din Cleopatra Stratan & Edward Sanda.

Fiindcă au pierdut cursa pentru ultima șansă, Cleopatra și Edward au riscat eliminarea de la America Express sezonul 6. Însă, irina Fodor a deschis cufărul și soarele a fost verde, așa că cei doi concurenți s-au salvat de la eliminare.

„Doamne, a fost cea mai mare bucurie pe care am trăit-o în ultima vreme, în momentul în care am văzut soarele ăla verde. Am început să plâng de fericire și Irina la fel”, a spus Cleopatra Stratan.

Și ceilalți concurenți s-au declarat fericiți pentru că prima cursă pentru ultima șansă din noul sezon nu s-a terminat cu o eliminare.

„Oricine mai merită o săptămână aici și să ne departajăm de săptămâna viitoare”, a zis Sonia Simionov.

Citește și:
Ce decizie a luat Simona Pătruleasa, după 15 ani de căsnicie: „Nu am negociat nimic'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people