Ce dorință au Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, după America Express: „Așteptăm oferte”

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, formează unul dintre cuplurile solide din showbiz-ul românesc.

Ce dorință au Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, după America Express: "Așteptăm oferte"

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au o relație de mai bine de 15 de ani, iar cei doi sunt căsătoriți din 2012. Împreună au doi copii, pe Antonia și Eduard Mikael.

Competiția America Express a venit cu extrem de multe provocări pentru Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu. Emisiunea i-a pus în fața unor situații grele, dar au reușit să le facă față. Într-un interviu acordat recent, cei doi s-au arătat încântați de ideea de a avea ei un reality show.

„Încă așteptăm oferte. Nu aș avea nicio problemă. V-ați distra și voi cu noi că este distracție adică”, a spus Giulia Anghelescu pentru Ego.ro. „Nu știu ce să zic”, a completat Vlad Huidu.

Într-un interviu acordat recent, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au vorbit despre experiența America Express.

„Pentru noi, America Express a fost cea mai frumoasă experiență pe care am trăit-o împreună. Pe cât de greu a fost în această aventură, pe atât a fost de frumos. Singurul lucru pe care ni l-am dorit a fost să ne bucurăm de fiecare clipă din acest show, de fiecare misiune, de fiecare întâlnire cu oamenii pe care i-am cunoscut, dar mai ales de timpul petrecut împreună”, a povestit Vlad Huidu pentru VIVA!.

Cei doi au discutat și despre certurile care au avut loc între ei pe durata concursului.

„Singurele momente mai tensionate, puține la număr, au fost cele în care eu și Vlad ne grăbeam să facem lucruri fără să înțelegem foarte bine ce avem de făcut. Uneori, eu încercam să îl repun pe el pe direcția corectă și deveneam cicălitoare, dar până la urmă orice femeie e uneori așa, iar el mă cunoaște îndeajuns de bine încât să nu se supere pe mine”, a recunoscut Giulia, aprobată de soțul ei. „Secretul relației noastre e faptul că ne completăm foarte bine și, chiar dacă ne mai dezechilibrăm uneori, reușim să ne punem pe poziție destul de repede. Soția mea are tendința să fie cicălitoare uneori, dar nu îndeajuns de tare încât să mă deranjeze acest lucru”, a mai spus și Vlad.

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, au format o echipă puternică în show-ul America Express. În ciuda faptului că au fost eliminați înainte de marea finală, cei doi se simt recunoscători pentru experiența trăită. Artista a vorbit recent despre cum au privit cei doi copii ai lor participarea în emisiunea de la Antena 1.

„Au fost foarte fericiți și extrem de mândri. Au zis că ne-am descurcat foarte bine. Bine, ei nici nu se așteptau să fie altfel. Ne cunoșteau foarte bine și, practic, ei au fost cei care ne-au împins să mergem la America Express, pentru că la celelalte ediții de fiecare dată ziceau „Aici v-ați fi descurcat foarte bine, aici puteați să faceți așa”, a spus Giulia Anghelescu pentru fanatik.ro

Vlad Huidu nu era străin de lumea televiziunii, însă experiența lui a fost în spatele camerelor. Astfel, acum a fost o provocare să fie în atenția publicului larg.

„Nu a fost o trecere ușoară, am avut niște emoții destul de mari, stres. Am avut un stres înainte de a începe emisiunea asta. I-am zis și Giuliei, măi, eu toată viața am lucrat în spatele camerelor, o să-mi fie greu, nu știu cum o să mă descurc. Dar ea a avut grijă să îmi inducă starea necesară să trec de acest trac, să-i spun așa, și am reușit să fiu eu așa cum sunt eu”, a declarat Vlad Huidu pentru sursa citată. 

Citește și:
Gina Matache, declarație neașteptată despre emisiunea Power Couple la care participă fiica ei, Oana, împreună cu iubitul ei, Radu Siffredi: „De multe ori mă ia somnul…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people