Ce diagnostic a primit Emily Burghelea de la medici după ce a suferit un accident grav de mașină

Emily Burghelea a dezvăluit ce diagnostic a primit de la medici după ce a fost implicată într-un accident grav de mașină.

Ce diagnostic a primit Emily Burghelea de la medici după ce a suferit un accident grav de mașină

Emily Burghelea a fost implicată într-un accident teribil de mașină. Creatoarea de conținut în vârstă de 25 de ani se afla în taxi și se îndrepta spre aeroportul din Mauritius. Mergând pe un drum care nu era luminat, autoturismul în care era s-a izbit de un TIR, care era parcat în mijlocul străzii. Ea a relatat întreg evenimentul și a vorbit despre momentele de panică prin care a trecut.

Emily Burghelea a revenit în România și în cadrul unui interviu acordat, a făcut noi mărturisiri despre momentele cumplite pe care le-a suferit. Creatoarea de conținut va trebui să treacă prin mai multe operații necesare procesului ei de recuperare.

„Sunt prin spitale acum. Alerg dintr-o parte în alta să fac rost de toate documentele necesare pentru operații. Suntem în România, am ajuns în țară. Nu sunt în cea mai bună formă acum. Aș vrea să vorbesc despre operații după ce o să știu că totul este bine. Trec printr-o perioadă foarte dificilă. Nu am fost niciodată operată de nimic. Doar Dumnezeu ne-a călăuzit! Sănătatea e neprețuită! Și Dumnezeu este mare! El ne-a salvat realmente!”, a spus Emily Burghelea pentru Click!

Pe rețelele de socializare, Emily Burghelea îi ține la curent pe urmăritorii ei cu privire la evoluția stării ei de sănătate și la etapele pe care le parcurge în ceea ce privește recuperarea după accidentul grav de mașină pe care l-a suferit. Creatoarea de conținut a fost deja supusă mai multor investigații și a dezvăluit care este diagnosticul primit din partea medicilor. 

„Diagnostic: Triplă fractură de os zigomatic, fractură etmoid, lacrimal și maxilar. Am lacrimi în ochi și aștept. Sunt pregătită și mă rog. Timpul trece greu și nu mă recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum. Oare ce părere vor avea copiii de noua mea freza?”, a mărturisit Emily Burghelea pe Instagram. 

Înainte de a primi acest diagnostic, Emily Burghelea a ținut să transmită un mesaj către fanii ei cu privire la necesitatea de a purta centura de siguranță și pe bancheta din spate a unui autoturism.

„Toată partea stângă este făcută bucățele… Am multiple fracturi faciale dar pentru că trăiesc, ușor, ușor le vom rândui pe toate. În orice țară ați fi, cu orice legislație… Purtați indiferent de situație centura de siguranță chiar și în spate! Wish me luck! Oare voi mai arăta vreodată la fel?”, a mai spus ea pe Instagram. 

Emily Burghelea a mărturisit că nu era singură în mașină atunci când a avut loc incidentul, ci se mai afla alături de o persoană.

„Am filmat totul.

Am intrat frontal într-un TIR.

Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu.

Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii.

Eram doar eu, cu nașa. Toată familia ne aștepta la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic Tatăl Nostru și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașa de acolo și să fugim. A fost primul semn divin.”

Emily Burghelea a filmat și întregul accident grav și momentele de groază prin care a trecut.

„Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam, Stiga doar „Where is my son’ un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată.

Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat…”, a mărturisit Emily Burghelea pe Instagram despre accidentul grav prin care tocmai a trecut.

Citește și:
Victor Vrînceanu lansează noi acuzații dure la adresa Andreei Antonescu: „O persoană străină stă cu copilul meu'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people