Ce detalii inedite despre căsătoria lui Cătălin Bordea au ieșit la iveală pe fondul zvonului că divortează

Bordea s-ar confrunta cu probleme în viața de familie și chiar este la un pas de divorț.

Ce detalii inedite despre căsătoria lui Cătălin Bordea au ieșit la iveală pe fondul zvonului că divortează

De câteva zile, în presa de monden circulă zvonuri mai puțin plăcute despre viața personală a lui Cătălin Bordea, jurat al emisiunii IUmor și câștigător al competiției America Express 2023.

Mai exact, conform acestor zvonuri, Bordea s-ar confrunta cu probleme în viața de familie și chiar este la un pas de divorț de soția lui, Livia, decizia de a se separa fiind a acesteia.

Cătălin Bordea și partenera lui, Livia, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 11 ani, iar de 4 ani sunt căsătoriți, însă, cu toate acestea, recent au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora relația celor doi ar fi ajuns la final. Mai mult, Livia a decis să își steargă contul de Instagram, însă pe contul lui Bordea încă mai apar imagini cu cei doi împreună.

„Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm. A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru CANCAN.RO.

Ce s-a aflat acum despre căsnicia lui Cătălin Bordea

Juratul de la IUmor povestea, acum multă vreme, cum a realizat că se îndrăgostește de Livia, femeia care avea să-i devină soție și care acum ar fi cea care își dorește divorțul. Cătălin Bordea a recunoscut într-un interviu că avea o altă relație atunci când s-a îndrăgostit de Livia, care este antrenoare de kangoo jumps.

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îți umple ziua, îți dă energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte rușinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei”, spunea actorul, la Antena Stars.

Primele reacții ale lui Cătălin Bordea

Câștigătorul America Express a preferat să împărtășească cu fanii de pe rețelele de socializare mai multe citate motivaționale, dar și o postare pentru care a preferat o descriere în concordanță cu job-ul lui, fără a face referire la problemele din viața personală.

„Atâta timp cât avem umor, suntem în siguranță”, a fost mesajul postat de Cătălin Bordea, în urmă cu puțin timp, după zvonurile legate de divorț.

Citește și:
Nicole Scherzinger, artista de la Pussycat Dolls, s-a logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people