Ce destinație de vacanță au ales Daniel Pavel și soția lui: „Ne recuplăm cu o parte a biografiei”

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit recent.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit civil și religios pe 8 iunie 2024. Prezentatorul TV și partenera lui au strălucit în această zi importantă din viața lor și s-au distrat de minune alături de cele 400 de persoane invitate la petrecerea care a avut loc la Palatul Snagov.  

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au ales să se căsătorească civil și religios în aceeași zi. Partenera prezentatorului TV a fost condusă de către tatăl ei. Pentru cununia civilă, Ana Maria Pop a optat pentru o rochie albă mini, în timp ce pentru cununia religioasă a preferat o rochie tip sirenă. La nunta celor doi, și-au făcut apariția și câteva vedete, printre care Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, dar și Jorge, care a fost însoțit de soția lui, Ramona Prodea, și fiul lor, David. Atmosfera a fost întreținută de Dirty Nano și Jorge. La eveniment nu a fost prezent Antoniu, fiul pe care Daniel Pavel îl are dintr-o relație anterioară. Acesta se afla în Viena, la mama lui, acolo unde avea de susținut un examen, el fiind student la Drept.

Într-un interviu acordat recent, Daniel Pavel și soția lui au vorbit despre destinația în care vor pleca în vacanță. 

„Pregătim o ușoară plecare, luna de miere – până acolo avem o perioadă de 10 zile de trestie de zahăr apropo de Dominicană, de Punta Cana. Mergem undeva în zona Austriei, ne recuplăm cu o parte a biografiei și a mea și a Anei”, a declarat Daniel Pavel pentru ciao.ro

Soția prezentatorului TV a făcut mărturisiri despre vacanța pe care o vor petrece împreună.

„Și mai exact în munți și o să avem parte de niște ape termale, sper mers cu bicicleta și cățărat, asta îmi doresc eu și Daniel la fel, pentru că de asta am ales destinația”, a spus Ana Maria Pavel pentru aceeași sursă. 

La câteva zile de la nuntă, Daniel Pavel și Ana Maria Pop au vorbit într-un interviu despre dorința de a deveni părinți.

„Deocamdată nu este, trebuie să precizăm clar. Mireasa a vrut să fie tradițional și mulțumesc Domnului că așa e. Că nu e după cum planifici. Deci, urmează această cununie religioasă și apoi ne apucăm de treabă, dar, da, ne dorim. Fetiță vreau. Asta știm. Și mireasa e de acord cu această idee”, a declarat prezentatorul Survivor România pentru FANATIK.

Și soția acestuia, Ana Maria Pop, a confirmat faptul că își dorește un copil. Mai mult, cei doi s-au gândit deja și la numele viitorul lor copil.

„Ne dorim un bebeluș, bebelușă dacă se poate. (…) Ne-am gândit, dar îl ținem pentru noi încă. Românești și au legătură cu sfinți, ambele”, a declarat Ana Maria Pop pentru sursa citată.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop și-au făcut publică relația în iunie 2022, când prezentatorul TV a postat o imagine cu partenera lui de la festivalul SAGA din București. 

În luna octombrie a anului 2023, Daniel Pavel și Ana Maria Pop au împărtășit cu fanii lor un video prin care le arătau cum a decurs cererea în căsătorie. Prezentatorul TV a pregătit momentul cât încă era în Republica Dominicană la filmările show-ului „Survivor România.” Fiind pe o barcă, Daniel Pavel i-a arătat partenerei sale un video în care acesta a scris pe mai multe cartonașe dacă vrea să fie soția lui.

Citește și:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ghinioniști în afaceri. Ce s-a întâmplat cu brand-ul vestimentar lansat de cei doi: „Am vrut să încercăm…'

Foto:  Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people