Ce declarație de dragoste i-a făcut Emil Rengle partenerului său, Alejandro Fernandez

Emil Rengle trăiește de ceva timp o poveste de dragoste alături de Alejandro Fernandez.

Ce declarație de dragoste i-a făcut Emil Rengle partenerului său, Alejandro Fernandez

Emil Rengle și Alejandro Fernandez formează un cuplu de ceva timp. Dansatorul a preferat până acum ca viața personală să o păstreze departe de ochii publicului și au fost rare ocaziile în care a vorbit despre relațiile lui, însă, a început să le împărtășească urmăritorilor de pe rețelele de socializare mai multe imagini în compania partenerului său. 

Emil Rengle, care a câștigat show-ul „Românii au talent” în 2018, trăiește o poveste de dragoste alături de Alejandro Fernandez. Recent, dansatorul a publicat pe contul lui de Instagram un video care cuprinde mai multe cadre în ipostaze tandre alături de partenerul său. Alături de acest clip, Emil Rengle a scris următorul mesaj:

„Iubesc să fiu al tău”, a fost mesajul transmis de Emil Rengle pe Instagram. 

Recent, Emil Rengle a publicat prima imagine alături de partenerul său, Alejandro Fernandez, iar fanii s-au bucurat să îi vadă împreună. 

Alejandro Fernandez, partenerul lui Emil Rengle, are 27 de ani, provine din Londra, însă în prezent, el locuiește în București, unde lucrează în domeniul afacerilor, fiind consultant. Tânărul, care are origini spaniole, a participat la audițiile pe nevăzute de la „Vocea României”, fiind susținut de iubitului său, Emil Rengle.

În timpul audițiilor, Alejandro a interpretat piesa „Leave a Light On” și a reușit să îi convingă pe cei patru antrenori, Irina Rimes, Smiley, Tudor Chilă, Theo Rose și Horia Brenciu, să se întoarcă cu scaunele. Acești antrenori s-au luptat pentru a-l avea în echipa lor, oferind argumente și promisiuni în acest sens.

„Eu sunt Horia, frumoasa domnișoară de lângă mine este Theo, împreună ne dorim un business consultant”, a spus Horia Brenciu, fiind convins că îl dorește pe Alejandro în echipa formată din el și Theo Rose.

„Alejandro, pot să-ți spun foarte clar eu am experiența de a fi călătorit și în Statele Unite, și în UK și am și lucrat acolo. Eu am una dintre cele mai mari firme de producții muzicale din România și de foarte mulți ani ne străduim să producem afară. Întâmplarea face că piesa pe care tu ai cântat-o în seara asta este cântată de Tom Walker (n.r. Leave a Light On), cu care noi chiar lucrăm. Iar producătorul care lucrează cu Tom Walker e chiar acum în sală. Șerban Cazan îl cheamă. Adică ce vreau eu să spun, dacă vii la noi în echipă poate ai ocazia să te întâlnești cu originalul care cântă piesa asta”, a completat și Smiley.

Într-un final, Alejandro a ales să meargă în echipa lui Smiley. 

În urmă cu câțiva ani, Emil Rengle povestea într-un interviu exclusiv pentru ELLE România despre felul în care a ales să dezvăluie public faptul că este bisexual:

„Această deschidere a inimii mele în fața tuturor a fost și poarta care mi-a deschis căile către tot ce trăiesc azi. Nu aș face absolut nimic diferit, viața m-a învățat multe, și iată că a durat 28 de ani să pot să îmi găsesc orientarea sexuală. Ceea ce este absolut minunat. Am avut curajul să mă joc cu viața, să experimentez iubirea, corpul oamenilor, m-am bucurat de tot ceea ce viața ne-a oferit și prin asta m-am cunoscut pe mine și am ajuns să știu cine sunt, ce vreau și încotro mă îndrept.”

Citește și:
Ce a recunoscut Doina Teodoru despre relația cu Cătălin Scărlătescu după aproape 3 ani de când formează un cuplu: „Poate ăsta e secretul relației…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people