Ce decizie profesională surprinzătoare a luat Octavia Geamănu, după plecarea de la Antena 1

Octavia Geamănu și-a luat o pauză de la televiziune pentru a se concentra pe viața de familie și noi proiecte profesionale.

Ce decizie profesională surprinzătoare a luat Octavia Geamănu, după plecarea de la Antena 1

După ce a fost concediată de la Antena 1 la începutul lunii martie, Octavia Geamănu a trecut printr-o schimbare semnificativă, având acum mai mult timp pentru familia ei, dar și pentru ea însăși. După ce a plecat de la postul de televiziune, vedeta și-a luat o perioadă de pauză pentru a se reorienta și a descoperi ce vrea să facă pe viitor.

În vara anului 2022, Antena 1 a înlocuit-o pe Octavia Geamănu cu Irina Ursu la prezentarea emisiunii „Observatorul de weekend”, pe care o prezenta anterior în zilele de sâmbătă și duminică. Octavia și-a petrecut 18 ani din carieră la Antena 1 și spune că nu i s-a oferit nicio explicație pentru excluderea ei din schema știristelor de la pupitrul Observatorului. În consecință, ea a decis să intenteze un proces împotriva televiziunii, dar a continuat să lucreze la programul ei obișnuit, de luni până vineri.

Fosta prezentatoare de știri a continuat așa până la începutul lunii martie, când a fost concediată de la Antena 1. De atunci, Octavia Geamănu și-a luat mai mult timp de petrecut cu fiul ei și s-a concentrat pe viața de familie. Aceștia au tot mai multe activități împreună, iar plimbările în aer liber sunt preferatele lor.

Cu ce se ocupă Octavia Geamănu, după concedierea de la Antena 1

Fosta prezentatoare are o comunitate destul de mare de urmăritori pe rețelele de socializare, astfel că vedeta s-a gândit la un proiect prin care să le ofere acestora ocazia de a afla mai multe despre ea, dar și despre alte personalități îndrăgite. Mai exact, Octavia Geamănu intenționează să își lanseze un podcast.

„A venit foarte firesc acest podcast. Obișnuiam deja de câțiva ani să scriu mai mult pe Facebook și să postez diverse clipuri în care îmi lăsam gândurile să ajungă la cât mai mulți oameni care să rezoneze cu mine. Ceea ce s-a și întâmplat. Am clipuri pe Facebook care au peste jumătate de milion de vizualizări, care mi-au dat și mai mult curaj în a le arăta oamenilor mai mult din mine, din felul în care sunt și gândesc, ori cum mă raportez la viață. Iar după ce am încheiat în acel mod oribil contractul cu Antena 1 (procesul continuă, desigur), am început să postez și mai mult despre orice îmi trece prin minte, căci nu mă mai reține niciun act adițional”, a declarat vedeta pentru click.ro.

Mai mult decât atât, Octavia Geamănu a dezvăluit că scrie și o carte pentru care a ales numele „Gânduri bune”.

„Începusem să scriu o carte din luna decembrie a anului trecut și continui să o fac. Cartea se numește „Gânduri bune” căci fix asta conține. Toate cuvintele care-mi curg prin degete ajung în fraze care au morală, care transmit încredere, optimism, care sunt terapeutice așa cum mi-a spus cineva de la o editură, o persoană care a citit o parte din ce am scris”, a declarat ea pentru sursa citată.

În ceea ce privește o revenire în televiziune, Octavia Geamănu a declarat deschis că aceasta nu este o variantă în acest moment.

„Dacă mă întrebi de tv… Încă mai vreau pauză. Momentan acest podcast „Gânduri bune” îmi ocupă mare parte din timpul pe care îl am când nu e Andrei acasă. Și-acum când vorbesc cu tine sunt la montaj. Și fac cu multă bucurie ceva ce îmi place. E mare lucru să fii cine ești, să poți face ceea ce îți dorești. Dar cine știe cu ce vine mâine? Important e să avem gânduri bune”, a mai spus ea pentru Click.ro.

Citește și:
Ce decizie au luat Theo Rose și partenerul ei, Anghel Damian, cu privire la copilul lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people