Ce decizie importantă au luat Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea. Anunțul vedetei: „Este momentul să facem marele pas”

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au luat o decizie importantă în legătură cu viitorul lor.

Adelina Pestrițu trăiește de câțiva ani o poveste de dragoste alături de Virgil Șteblea. Cei doi s-au căsătorit civil pe 3 iulie 2019. În același an, pe 20 iulie, cei doi au avut și cununia religioasă. Au împreună o fiică, pe nume Zenaida Maria, în vârstă de 6 ani.

Recent, Adelina Pestrițu le-a dezvăluit fanilor ce decizie a luat împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea. Creatoarea de conținut și partenerul ei se vor muta într-o altă casă pentru că locuința actuală nu se mai potrivește nevoilor lor. Cei doi și fiica lor, Zenaida, locuiesc din anul 2020 într-o vilă din nordul Capitalei. Vedeta a oferit pe contul personal de Instagram mai multe detalii despre schimbarea care urmează în viața familiei sale. 

„Se spune că atragi ceea ce gândești și trebuie să recunosc că în ultimii 2 ani m-am gândit foarte mult la o locuință mai spațioasă pentru familia mea, într-o comunitate unde siguranța, discreția, confortul și atenția la detalii sunt primordiale. În curând o să și înțelegeți de ce.

Și uite așa am decis că este momentul să facem marele pas. Sper că sunteți pregătiți pentru o nouă călătorie alături de mine. Mi-am propus să vă iau cu mine în acest proces de mutare, amenajare, organizare și câte or mai veni, pentru că vărsătorilor nu le place relaxarea, ci vor mereu agitație”, a dezvăluit Adelina Pestrițu pe Instagram. 

Adelina Pestrițu a vorbit recent despre cum reușesc ea și soțul ei, Virgil Șteblea, să își împartă responsabilitățile în familia lor. Atunci când creatoarea de conținut este plecată cu diverse proiecte profesionale în care e implicată, soțul ei este cel care are grijă de fiica lor.

„Eu cred că e nevoie ca prietenul, partenerul, iubitul, soțul să te susțină, să fie acolo pentru tine și să îți înțeleagă foarte bine viața profesională. Dacă partenerul nu înțelege exact ce faci și cum ar trebui să aibă el un aport de susținere în munca ta, cred că nu ai putea să reușești. Eu am noroc de un partener care să susține, mă apreciază și de câte ori e nevoie ca el să stea cu Zenny, eu să plec, cum am fost acum la Paris, să fac acest proiect, ar fi fost imposibil să le fac pe amândouă. Așa că, îi mulțumesc foarte mult că e acolo pentru mine”, a spus Adelina Pestrițu pentru Wowbiz.ro.

Adelina Pestrițu a vorbit acum ceva timp despre soțul ei, Virgil Șteblea, și despre cum este dinamica din relația lor de cuplu. Creatoarea de conținut a recunoscut faptul că și ea și partenerul ei de viață au mai întâmpinat și situații tensionate în relația lor.

„Noi spunem că avem o relație normală, cu bune și cu rele. Avem și momente tensionate, cum e normal să se întâmple într-o familie, dar le gestionăm împreună. Câteodată suntem impulsivi, ne aprindem repede, dar ne și trece la fel de repede. Uneori ne aprindem de la lucruri absolut banale, cum ar fi ordinea hainelor în dressing sau altele minore, dar apoi realizăm că suntem totuși norocoși că nu avem parte de probleme cu adevărat grave”, a declarat Adelina Pestrițu acum ceva vreme într-un interviu pentru VIVA!

Adelina Pestrițu a povestit și cum s-au schimbat ea și soțul ei după ce au devenit părinți.

„A existat o reconfigurare a priorităților în momentul în care a venit copilul în viața noastră și totul s-a schimbat. Automat am renunțat la programul nostru liber și ne-am concentrat mai mult pe viața de familie. Relația noastră a trecut la un alt nivel, s-a consolidat și îndrăgosteala de la început s-a transformat în iubire responsabilă. E cu adevărat un salt de la rutina de cuplu la început de relație la una plină de responsabilități, dar depinde cum alegi să privești lucrurile. Noi am îmbrățișat toate aceste schimbări cu bucurie și ni le-am asumat cu maturitate”, a completat Adelina Pestrițu pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea și diferența de 10 ani dintre ei: „Îmi oferă toată încrederea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people