Ce decizie au luat Theo Rose și partenerul ei, Anghel Damian, cu privire la copilul lor

Theo Rose va deveni în curând mamă pentru prima dată.

Ce decizie au luat Theo Rose și partenerul ei, Anghel Damian, cu privire la copilul lor

Theo Rose va naște în curând. Artista și partenerul ei, Anghel Damian, formează un cuplu de câteva luni și vor deveni părinți pentru prima dată. Cântăreața și regizorul așteaptă cu nerăbdare acest moment și sunt emoționați de felul în care se va schimba viața lor. Cei doi vor avea un băiețel, pe care îl va chema Sasha Ioan.

Theo Rose și-a ținut la curent fanii de pe social media cu privire la evoluția sarcinii. Recent, cântăreața a dezvăluit pe rețelele de socializare faptul că ea și partenerul ei, Anghel Damian, vor să angajeze o bonă pentru copilul lor, astfel încât să aibă timp și să se ocupe de alte activități în care sunt implicați. În plus, vor avea parte de ajutor și din partea mamei artistei. 

„Are cine să mă ajute. Am stabilit că vine o doamnă pe timpul zilei, de luni până vineri, de dimineață, devreme, până seara. Ca să putem să ne mișcăm, dacă avem treabă în oraș. Ceea ce o să fie, că na, v-am zis că încep activitățile. Și mama, care s-a oferit să ne stea la dispoziție în weekend-uri, când o să am cântări, să rămână și noaptea. Sau să mă mai odihnesc și eu nopțile și să stea ea”, a povestit Theo Rose. 

Theo Rose nu a ascuns faptul că a avut și clipe în care s-a simțit rău și a vorbit mereu despre stările și emoțiile pe care le are în această perioadă. Artista își dorește să nască natural și a vorbit despre motivul pentru care a luat această decizie. 

„Îmi mai e frică, da. Am zile când mă mai tem. M-am hotărât să nasc natural. E o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros, acum Dumnezeu știe cum o fi. Am și zile în care sunt curajoasă și zic: „Bă, mai bine suport câteva ore travaliu și după aia mă refac și pot să-mi continui viața.” Mai ales că eu am problema aia cu operațiile, nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație, că nu vreau. Pot să evit, vreau să evit. Dar vedem ce o fi. Cred că e normal să-ți mai fie frică că totuși, e cea mai importantă experiență din viața unei femei”, a spus Theo Rose.

Acum ceva timp, Theo Rose a vorbit despre o posibilă căsătorie cu partenerul ei, Anghel Damian. Artista a declarat că totul s-a întâmplat foarte repede în relația lor și nu își dorește să îl pună pe regizor într-o situație copleșitoare. Deși au mai avut discuții legate de nuntă, cântăreața a susținut că nu se grăbesc momentan cu un astfel de eveniment și nici familia nu o îndeamnă să se căsătorească de îndată.

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-a văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie. Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente. (…) Nu cred în astfel de superstiții. Într-adevăr, într-o biserică m-aș cununa, adică n-aș avea nicio problemă să fac asta. Fără petrecere, fără… Nu am vorbit așa serios cu el despre asta. În principiu, ne-am gândit și la cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui. Nu mă grăbesc”, a declarat Theo Rose în emisiunea „La Măruță.”

Citește și:
Cum se menține în formă Adelina Pestrițu și care sunt alimentele pe care le evită

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people