Ce decizie au luat Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce s-au întors de la America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors de la America Express cu planuri mari în domeniul profesional.

Ce decizie au luat Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce s-au întors de la America Express

Filmările de la America Express s-au încheiat, iar concurenții s-au întors în România. Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, care se numără printre vedetele care au participat în noul sezon care va fi difuzat la Antena 1 în această toamnă.

Cei doi și-au reluat planurile profesionale și au dezvăluit fanilor care îi urmăresc pe rețelele de socializare că și-au deschis, de curând, o casă de producție și au făcut apel către aceștia pentru a descoperi noi talente.

„Vrei să începi o carieră în muzică și să ai prima ta piesă? Îți place să cânți și vrei să fii auzit? Noi suntem aici să îți îndeplinim visul. Dacă ești talentat, scrii versuri sau linii melodice, putem da viață ideilor tale. Abia așteptăm să îți ascultăm ideile!”, au spus cei doi pe Instagram.

Ce au povestit despre competiția America Express

Pe contul ei de Instagram, Cleopatra Stratan a primit câteva întrebări din partea fanilor despre show-ul America Express. Deși nu a oferit foarte multe informații, având în vedere faptul că emisiunea încă nu este difuzată la televizor, a răspuns la câteva curiozități. 

„A fost o experiență mixtă pe care nu am mai trăit-o nicăieri și cu siguranță nu o voi mai trăi! A fost foarte greu, dar și frumos în unele momente, super funny de multe ori și unele clipe pline de emoție. Le veți vedea și simți pe toate odată cu noi, din toamnă.”

Foto: Instagram

Conform declarațiile făcute de Cleopatra Stratan, se pare că ea și Edward Sanda s-au completat perfect pe parcursul emisiunii America Express.

„Cea mai mișto parte din America Express a fost că am trăit experiența împreună! Noi doi ne-am distrat la maxim (o să râdeți mult cu noi). Și o să ne vedeți așa cum ne știți.”

Foto: Instagram

Cleopatra Stratan a fost întrebată dacă ea și soțul ei s-au certat în timpul curselor de la America Express, iar răspunsul ei a fost neașteptat:

„Deloc! Ne calmam reciproc în momentele tensionate sau ne enervam amândoi pe același lucru.”

Foto: Instagram

De asemenea, și Edward Sanda a povestit pe contul său de Instagram despre competiția America Express. 

„A fost o experiență interesantă. Mai multe nu vă spun, o să vedeți când se va difuza emisiunea, dar vă mulțumesc că ați fost, chiar și în absența noastră, activi aici. Mi-a fost dor de tot, dar mă bucur că ne-am întors cu bine. A fost o experiență foarte interesantă!”, a spus Edward Sanda. 

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, creatoarele de conținut Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care acceptat provocarea celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

După ce s-a aflat că Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează o echipă la America Express, cei doi au făcut declarații despre această provocare din viața lor. 

„Am ales să plecăm în America Express din cel mai simplu motiv: ne plac provocările și simțim nevoia de a căpăta noi experiențe! Avem așteptări mari, inevitabile, însă ne-am propus din start să ne bucurăm din plin de tot ce ne va oferi cursa America Express. Atât eu, cât și Edward am decis să participăm doar noi cu noi, pentru că știm că formăm cea mai mare putere împreună (din toate punctele de vedere) și că această cursă ne va întări și mai mult relația! Abia așteptăm!”, au declarat Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Citește și:
Cine ar înlocui-o pe Gina Pistol în sezonul 12 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people